Alonso: "În finalul sezonului am fost mai lenţi decât Williams şi Force India"

de Daniel Popescu
Marti, 27.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso solicită celor de la Ferrari să îmbunătăţească radical monopostul pentru 2013, considerând că Williams şi Force India au avut maşini mai rapide decât Scuderia în ultimele curse.

Fernando Alonso a încheiat sezonul 2012 la numai trei puncte în spatele campionului Sebastian Vettel, afirmând în febra momentului că două abandonuri suferite la Spa-Francorchamps şi Suzuka au fost decisive în lupta pentru trofeu.

Ulterior, spaniolul şi-a temperat discursul şi a admis că monopostul Ferrari nu a fost la înălţimea aşteptărilor în acest an, solicitând îmbunatăţirea acestuia pentru 2013.

"Pentru viitor cred că trebuie să îmbunătăţim monopostul. Am fost în spatele celor de la Red Bull, în spatele celor de la McLaren şi acum, în ultimele două curse, în spatele celor de la Williams şi Force India. Cu siguranţă am fost mai lenţi decât ei şi trebuie să îmbunătăţim acest lucru anul viitor, pentru că nu putem lupta pentru titlu mondial dacă suntem prea lenţi", a declarat dublul campion mondial.

Urmareste Automarket
În contextul monopostului mai lent din acest an, Alonso şi-a bazat speranţele pe eventualele probleme pe care le poate întâmpina Vettel în ultimele curse, însă spaniolul a avertizat că anul viitor nu trebuie să se mai bazeze pe evenimente bizare.

"Putem fi un pic mai lenţi, dar nu cu mult.

În acest an a fost ceva ciudat, mai multe combinaţii care ne-au permis să luptăm până la final, dar nu sunt sigur că în viitor vom mai fi atât de norocoşi", a adăugat el.

Via GPUpdate

Comentarii (10)

  • GrosJan
    las-o ca macane. Cand massa era slab te mau credeau unii prea creduli. Dar massa a fost mai rapid decat force india si williams, asa ca ai fost mai lent doar tu personal si nu ferrari.
    10 21
  • GrosJan
    e adevarat tot ce am spus si tocmai asta doare. Esti cumva unul din acei creduli de care ziceam? Cum e mai bine prost in visare sau sa te trezesti si sa-ti dai seama in ce rahat esti?
    7 14
  • in sfarsit o declaratie buna a lui alonso.perfect de acord cu tot ce a spus.nu poti emite pretentii la titlu cu o masina atat de lenta
    5 1
  • pinochio
    nu se mai inghesuie aproape nimeni la stirile su alofonzio. Semn rau... . Nu mai apare nimeni sa ne "demonstreze: cum depaseste limitele si lupta la titlu cu un monopost muuuult inferior.
    4 5
  • GrosJan
    pai daca nu se mai inghesuie, inseamna ca nu mai sunt fani cu impresii gresite. Incepe sa se faca lumina si pentru ei. Am stiut ca va veni si ziua asta. Ma bucur, dar un mic regret tot as avea: "misiunea" mea s-a cam incheiat aici. Dar promit sa raman totusi pana se descuie si cel mai incuiat fan, insa doar daca mai cred ca este recuperabil.
    4 6
  • toro rosso
    cauta și el o scuză, au punctat alți ce și cum
    3 0
  • S-a terminat campionatul baieti, incercati sa depasiti stadiul unui copil de 7 ani!
    3 1
  • @GrosJan
    Inca odata dai dovada de lipsa de respect! Daca x sau y sunt fani Alonso, tu n-ai dreptul sa schimbi asta! Daca tu iti iubesti mama, iar noi spunem ca e cu capul in nori sau alte magarii, tu niciodata nu ii vei spune asta, sau nu vei crede ce spun altii. Nu inteleg care e problema ta, mereu critici, mereu iti bati joc, dar pana la urma tu cine esti? Pilotezi undeva? Te crezi buricul pamantului si chiar n-ai motive pentru asa ceva. I-auzi "misiunea mea" in afara faptului ca esti prost crescut, acum mai faci si pe detectivul. Daca nu vi cu ceva concret atunci te rog frumos sa termini. Nu stiu de ce, dar am presimtirea ca in 'spatele acelui monitor' se ascunde un copil de pana in 15-16 ani, frustrat de viata asta. Daca pui problema asa, in fiecare sport exista un invingator si un invins. Acum da-ti te rog frumos jos castile de pe urechi ca te striga mamica sa mergi la muls vaca. Numai bine!
    5 1
  • GrosJan
    mai, Alonso al vostru a aratat pana la urma ca eu am avut dreptate si nu voi. Asta cam doare de fapt, nu-i asa? Eu nu vreau sa schimb faptul ca sunteti fanii lui. Vreau doar ca atunci cand un lucru este evident sa fie recunoscut si de voi ca fiind evident. Abia din acel punct putem purta o discutie constrctiva. Altfel, eu ma multumesc sa fac bascalie, iar voi sa sariti ca arsi, cu un limbaj bun la carciuma.
    2 2
  • gROS JAN se vede ca nu prea te pricepi daca tu poti compara masina rbs cu ferrari ,anul acesta ferarrai a fost a 3 sau a 4 masina ca valoare dar A lonzo REUSIT MINUNUNI,PE CAND Masa nu defapt Alonzo a demonstrat ca este mare la toate echipele la care a fost ,apoi sa nu uitam de toate smecheriile pe care leau facut cei de la rbs si nu au fost penalizati,si an ancheiere atunci cand nu va mai fi acest adren NEWEY RED BUL VA FI IAR ACEA ECHIPA DE PLUTON
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru