Alonso: "Luptăm pentru titlu până în ultima cursă"

de Daniel Popescu
Miercuri, 10.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso este convins că va rămâne în lupta pentru titlul mondial până în ultima cursă, chiar dacă admite că echipele rivale au reuşit să îmbunătăţească mai mult monopost.

Avansul lui Fernando Alonso în fruntea clasamentului general s-a redus în câteva curse la numai patru puncte, după ce pilotul Scuderiei Ferrari a abandonat la Spa-Francorchamps şi Suzuka în urma unor incidente în care a fost victima colaterală. Totuşi, el a admis că situaţia este complicată şi de faptul că rivalii de la Red Bull şi McLaren au reuşit să îmbunătăţească mai mult monopostul în ultima perioadă comparativ cu inginerii Scuderiei.

"Sunt unele echipe care au făcut un pas semnificativ înainte în această parte finală a campionatului. Între timp, noi nu am reuşit să facem acelaşi lucru, în special în privinţa modului în care se comportă monopostul pe anumite circuite", a declarat el pentru site-ul oficial al Scuderiei.

Urmareste Automarket
Cu toate acestea, spaniolul este încrezător că poate rămâne în cursa pentru titlul mondial până la finalul acestui sezon şi are încredere în abilitatea inginerilor Ferrari de a aduce upate-urile necesare pentru monopostul F2012.

"Sunt sigur că putem fi în lupta pentru titlu până la ultima cursa.

Oamenii care lucrează la maşină sunt aceeaşi care au făcut treaba de până acum, aşa că nu există niciun motiv pentru care să credem că nu pot face din nou o treabă bună. Dacă sunt încă liderul campionatului, asta se datorează faptului că am fost capabili să îmbunătăţim semnificativ monopostul comparativ cu startul sezonului şi pentru că am scos tot ce era mai bun din materialul de lucru. Nu am primit cadouri, iar Spa şi Suzuka ne-au privat de locuri bune care erau la îndemâna noastră", a mai precizat el.

Via Ferrari

Comentarii (1)

  • bobitza
    au fost si cadouri,,,
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru