Alonso: "Massa nu are nimic de demonstrat"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.04.2012
Fernando Alonso i-a luat apărarea lui Felipe Massa după startul mai puţin fast de sezon şi susţine că brazilianul nu are nimic de demonstrat în Formula 1.

Felipe Massa a avut un start dezamăgitor de sezon, iar după primele trei curse era singurul pilot al unei echipe tradiţionale care nu câştigase niciun punct.

Brazilianul a dat primele semne de revenire abia în Bahrain, acolo unde a obţinut două puncte după ce a terminat cursa pe locul nouă. Pilotul Scuderiei a fost însă aparat pentru startul slab de sezon chiar de coechipierul său Fernando Alonso, care susţine că brazilianul nu are nimic de demonstrat.

"Massa a avut un start grozav (n.r - în cursa din Bahrain), s-a desprins de trafic şi a avut o cursă super. Dar nu am descoperit asta abia acum. Felipe a câştigat de două ori în Bahrain. Nu trebuie să demonstreze nimic", a declarat spaniolul pentru publicaţia El Pais.

Chiar dacă Ferrari nu deţine încă un monopost cu care să lupte constant pentru victorii, Alonso a obţinut rezultate semnificativ mai bune în startul sezonului: a câştigat pe ploaie în Malaysia şi este la numai 10 puncte în spatele liderului Sebastian Vettel după primele patru curse.

Via | GMM

Taguri: Alonso, Ferrari, Massa

Comentarii (3)

  • Cursa era cu adevarat super daca i se permitea sa te depaseasca. Cat cinism ...
    4 3
  • mobius
    sa fim realisti
    Nu l-a impiedicat nimeni pe Massa sa-l depaseasca pe Alonso, cu tot respectul. Massa, pur si simplu, gestioneaza mai putin eficient decat coechipierul sau o masina care este chiar mai slaba decat cea de anul trecut. Dintre cele doua monoposturi, doar cel al lui Alonso aduce puncte (45 din 47) pentru echipa si se misca mai bine si asta numai datorita talentului si tenacitatii pilotului. Tehnicieni, expirati se pare, s-au intrecut in a pune pe noul monopost tot felul de noutati fara a cantari aportul acestora la performanta sa. Ma indoiesc ca actuala echipa tehnica va mai face ceva in acest sezon, pentru a readuce in top masina, eu unul nu cred ca sunt in stare. Daca Ferrari nu va lua masuri adevarate cu siguranta se va scalda in mediocritate si anul viitor
    6 0
  • @mobiuse, tu ai vazut cursa? Ai auzit cum zbiera Alonso la echipa ca un copil rasfatat caruia i se indeplinesc TOATE dorintele? Trezireeea!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru