Alonso: "Massa va da totul pentru Ferrari"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.09.2010
Fernando Alonso a replicat că Felipe Massa va da totul pentru Ferrari atunci când a fost întrebat dacă este pilotul numărul 1 al Scuderiei.

Controversele de la Marele Premiu al Germaniei, când Felipe Massa i-a cedat victoria coechipierului său Fernando Alonso, au indicat în ochii presei internaţionale faptul că Ferrari a apelat la ordine de echipă.

Întrucât regulamentul interzice utilizarea acestora, echipa a negat vehement ca a implementat ordine de echipe, iar Alonso a fost evaziv atunci când a fost întrebat dacă va fi sprijinit în continuare de pilotul brazilian în lupta pentru titlul mondial.

"Fiecare echipă va da 100% cu ambii piloţi pentru bunul mers al echipei. Felipe Massa va da totul şi acelaşi lucru este valabil şi pentru McLaren şi Red Bull", a declarat dublul campion mondial în cadrul unui eveniment de presă organizat în Spania.

Utilizarea ordinelor de echipa s-a amplificat în cazul Scuderiei Ferrari după victoria obţinută de Alonso în Italia, întrucât spaniolul a ajuns la numai 21 de puncte de liderul Mark Webber. Recuperarea acestora nu va reprezenta însă o misiune uşoară pentru Alonso, care admite că Red Bull va fi avantaja pe unele dintre ultimele cinci circuite care mai găzduiesc curse în acest sezon.

"De acum şi până la sfârşitul campionatului, nu văd niciun circuit care să favorizeze sau să defavorizeze monopostul F10.

Pe unele circuite, Red Bull va avea un avantaj", a adăugat el.

Marele Premiu al statului Singapore tinde să devină edificator pentru performanţele echipelor din finalul sezonului, întrucât acesta este similar din punct de vedere al forţei de apăsare aerodinamică cu celelalte patru circuite care completează calendarul sezonul 2010.

Via | GMM

Comentarii (6)

  • sa fim optimisti
    imi place faptul ca Ferrari nu renunta la lupta desi sansele sunt minime, dar cine stie ce se poate intampla pana la sfarsit. Eu imi doresc din tot sufletul ca Ferrari sa castige si totul sa se intample pe circuit.
    24 3
  • F1
    Mda, in singapore se vor mai clarifica lucrurile.
    Is optimist in continuare si sper ca alonso sa recupereze cat mai multe puncte, daca nu ma multumesc si cu webber campion.Orice numai maimuta de hamilton sa nu ajunga campion
    20 3
  • ctlnmihai
    Alonso: "Massa va da totul pentru Ferrari"
    Alonso : massa va da torul pentru mine :) cam aşa aş traduce eu acest articol ...
    4 15
  • ctlnmihai
    Alonso: "Massa va da totul pentru Ferrari"
    Massa va da totul pentru mine..*
    3 13
  • @ctlnmihai
    Crezi ca daca Alonso in 2 ani nu iese campion mondial, nu ajunge ca Massa nr. 2 la inlocuitorul lui Massa? Si Massa a avut sansa lui.
    6 9
  • Schumy fan 4 ever
    @baronu_albastru Alonso nu rezista mai mult de 2ani la ferrari sau la orice alta echipa la ce mentalitate are; sunt putini care-i suporta lui toate fitele ce le are in cap. Eu cred ca o sa zboare de la ferrari cand ai expira contractul.
    1 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru