Alonso, mulţumit de parcursul Ferrari din acest sezon

de Daniel Popescu
Vineri, 12.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso s-a declarat satisfăcut de evoluţia Scuderiei Ferrari din acest sezon şi a acordat echipei nota 8 din 10.

Esential 34 de puncte are de recuperat Fernando Alonso pentru a-l ajunge din urma pe Sebastian Vettel
Fernando Alonso este şi în acest sezon principalul rival al lui Sebastian Vettel în lupta pentru titlul mondial, obţinând două victorii şi două locuri doi.

Aflat la 34 de puncte în spatele pilotului Red Bull Racding, spaniolul susţine că este mulţumit de parcursul echipei sale din acest debut de sezon şi îi acordă nota 8 din 10.

Este evident că nu suntem cei mai rapizi, dar monopostul nostru este complet, aşa că aş spune că sunt satisfăcut.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
"A fost bine, aşa că pot acorda nota 8, un scor bun. Este evident că nu suntem cei mai rapizi, dar monopostul nostru este complet, aşa că aş spune că sunt satisfăcut. Uneori, să termini (n.r - o cursă) pe locul doi este o mare satisfacţie, alteori o mare dezamăgire. Nu există două rezultate identice, pentru că depinde de circumstanţe şi de cine este pe primul loc.
Dacă cel mai mare rival al tău nu a câştigat, atunci poate fi un rezultat foarte bun"
, a declarat el pentru postul german de televiziune RTL.

În schimb, şeful Stefano Domenicali a admis că Ferrari are nevoie de îmbunătăţirea rapidă a monopostului pentru ca Ferrari să revină în lupta pentru victorii după câteva curse mai puţin productive.

"Acum este vital să optimizăm performanţa monopostului, aşa cum au reuşit şi rivalii noştri să facă, pentru că vrem să revenim în lupta pentru primele poziţii cât mai curând posibil", a precizat italianul.

Via Motorsport

Comentarii (10)

  • eu_ferrari
    ce rost are aceasta stire?
    sincer ...

    ce putea sa declare ... k iar nu luam capionatul dar in rest suntem OK?
    15 11
  • @eu_ferrari - intrebarea a fost pusa in speranta de a-l face pe Alonso sa isi exprime frustrarile pe care le are vis-a-vis de monopost in public, ca sa manance si baietii o paine calda... doar ca spaniolul este pregatit pentru astfel de raspunsuri.

    Nota 8/10 inseamna locul 3-4 la sfarsitul campionatului si nu cred ca Alonso ar i satisfacut cu asta.
    17 0
  • Monopostul arata superb dar daca ar functiona la fel ar fii excelent , nu e nici-o problema Alonso nu are nevoie de cel mai bun monopost (ca Vettel) ca sa fie campion dar trebuie totusi sa fie cat de cat competitiv
    22 7
  • Iata marea diferenta dintre Alonso, care in ciuda rezultatelor isi felicita echipa si Vettel care in ciuda locului 2 intr-o etapa de calificari si-a locului 1 in clasamentul pilotilor, da vina pe monopost spunand ca nu s-a comportat cum trebuie in virajul "x" din cauza vantului si-a temperaturii ridicate. Unde-i maestria si unde-i orgoliu?
    21 8
  • halonso
    se scalda de mult in suficienta. Vine fetel la ferrari si-i da clasa sa vedem de ce monopost are nevoie alonso sa castige titlul. Alonso a castiga greu cand a avut cel mai bun monopost. Era lent dar lasa ca au avut altii ghinioane. Apoi a ratat cel putin un campionat avand cea mai buna masina. Mie mi se pare isprava de pilot comun dar cara a avut sansa.
    3 7
  • asta si trebuia sa faca: sa transmita inginerilor in ce viraje nu merge. Si mai trebuia sa castige titlul. Ei bine, e in grafic. Dar Alonso ... destul de bine ... pentru el
    2 3
  • @sebvettel schimba canalul muta pe RBR..lasa comentariul la adresa FERRARI nu ridacati tonul prea mult ca va mai trebuie 2 secole sa faceti ce a facut FERRARI in F1!PS-nu uita daca nu era FERRARi in F1 nu era nici RBR asta ca fapt divers-fara FERRARI F1 nu exista!
    6 3
  • @halonso , cei de la Ferrari nu o sa in tina in puf pe Vettel cum se intampla acum la BRB .
    2 2
  • ati vrea voi un campion ca vettel
    2 4
  • Robert
    Nu uitati ca atunci cand Alonso a luat titlul in 2005 Raikkonen a abandonat de 4 ori datorita problemelor tehnice.De cel putin 3 ori Raikkonen era lider atunci cand a abandonat,deci din start Alonso i-a luat 30 de puncte.In 2006 daca Schumacher nu abandona in Japonia nu mai lua Alonso campionatul.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru