Alonso nu renunţă la lupta pentru titlu

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.06.2010
Fernando Alonso susţine că Ferrari va introduce update-uri pe tot parcursul sezonului, motiv pentru care rămâne încrezător în şansele sale la titlu.

Ferrari a demonstrat că este în revenire de formă după Marele Premiu al Canadei, acolo unde Fernando Alonso a reuşit să termine pe podium după ce s-a luptat pentru victorie cu Lewis Hamilton şi Jenson Button.

Impulsionat de reviriment, spaniolul speră să repete performanta şi în Marele Premiu al Europei, mai ales ca Ferrari pregăteşte update-uri atât pentru această cursă, cât şi pentru următoarele.

"Va fi frumos să pilotez în faţa propriilor superteri şi aş vrea să obţin un nou podium, având în vedere că nu am reuşit niciodată accest lucru la Valencia. Vom avea update-uri majore pentru F10 care sper să ne ridice nivelul de performanţă. După aceea, avem alte câteva dezvoltări care ar trebui să ajungă în Anglia şi Germania", a declarat dublul campion mondial pentru site-ul oficial al Scuderiei Ferrari.

În acest context, spaniolul a negat speculaţiile lansate de presa internaţională, potrivit cărora Ferrari va renunţa la dezvoltarea actualului monopost pentru a se concentra pe sezonul următor.

Tocmai de aceea, Alonso crede că Ferrari poate lupta în continuare pentru titlul mondial, mai ales că lupta s-a dovedit a fi foarte echilibrată până acum.

"Marele Premiu al Europei este doar a noua etapa a sezonului, nu ultimul efort pentru Ferrari, aşa cum am auzit unii oameni spunând. Nu văd cum pot spune asta, având în vedere că nici nu am ajuns la jumătatea sezonului, iar după Valencia vor mai fi 10 Mari Premii. Am mai spus-o şi o repet, acesta este un eveniment pe etape şi ultima etapă nu va veni până în luna noiembrie la Abu Dhabi. Mai este mult şi lucrurile se pot schimba foarte repede, într-un fel sau altul. Oamenii par să uite că anul trecut, la jumătatea sezonului şi într-un monopost departe de a fi competitiv, Kimi Raikkonen a fost pilotul care a acumulat cele mai multe puncte", a adăugat el, referindu-se la victoria obţinută de finlandez pe circuitul de la Spa-Francorchamps.

Via | Ferrari

Comentarii (3)

  • kimi
    Si Alonso asta,uita ca Kimi a fost un betiv la volan,ca nu stia sa regleze masina,ca nu s-a inteles cu echipa ,cu domenicali,cu massuta.Isi cam contrazice seful, nu-i asa ?Cum dreacu o fi luat asta atitea puncte cu ,,camionu rosu" de i s-a scirbit si a plecat in WRC ,ca pilot bun nu era ?Ca in formula 1 nu mai facea fata.Vai noua doamne ca multi fraieri sint pe toate drumurile.Si ce bine ar fi aratat Ferrari acum in clasament cu Alonso si Kimi !Ce echipa agresiva ar fi fost.Nu era un pilot de aruncat.
    10 4
  • ctlnmihai
    off-topic
    Conform paddock -talk ,una din clauzele incluse in noul contract incheiat asa numita clauza Barichello prin care ar fi consimtit sa devina pilotul no.2 la Ferrari.Acest lucru ar fi fost dezmintit de Massa si necomentat de Alonso
    3 1
  • alonso
    Il cunosc pe Alonso si e cam prea ambitios.Asa ca ceilalti ar trebui sa se retrega! ATENTIE LA ALONSO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru