Alonso, optimist ca poate castiga titlul in 2009

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 16.03.2009
Fernando Alonso crede ca are 70% sanse sa devina campion mondial in sezonul 2009, insa ramane precaut in privinta cursei de debut de la Melbourne.

Revenit la Renault in sezonul 2008 dupa o experienta mai putin placuta la McLaren, Fernando Alonso a avut parte de un debut mai putin placut la echipa franceza.

Treptat, Renault a reusit sa isi revina si, la finalul anului trecut, a obtinut cateva performante remarcabile, printre care si doua victorii de prestigiu in Singapore si Japonia.

Privind spre noul sezon ce va incepe in luna martie, Alonso a marturisit ca este mult mai optimist in privinta sanselor sale la titlul mondial. "Fara niciun dubiu, sunt mult mai optimist acum decat anul trecut pe vremea asta. In 2008 nu eram optimist si dupa doua-trei curse m-am gandit ca in restul campionatului voi fi un turist in orasele in care urma sa concuram", a declarat spaniolul pentru televiziunea spaniola La Sexta.

Intrebat ce sanse isi acorda pentru titlu pe o scara de la 1 la 10, Alonso a replicat: "Sapte", adaugand ca in privinta cursei de la Melbourne are doar 5 sanse din 10.

Via

Taguri: Alonso, Renault, titlu

Comentarii (3)

  • :)
    sa nu creada cineva ca vreau sa fiu rau, dar la mine in grila de punctare scrie +7
    0 0
  • @alecstm
    Conform sectiunii "Declaratii despre urmatorul GP", paragraful "Declaratie pilot ca are sanse sa castige campionatul", Alonso a primit 10 puncte pentru aceasta stire. Multumesc.
    0 0
  • @Dani
    ms. acum am inteles:) cele 2 chestii seamana si de acolo vine confuzia mea. Azi promit ca nu te mai stresez ca stiu ca ai mult de lucru ;) Spor la treaba.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru