Alonso: "Pole-ul din Singapore, ca o surpriză de Paşti"

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 26.09.2010
Fernando Alonso nu se aştepta să obţină pole position-ul în Singapore, însă admite că este în cea mai bună poziţie pentru a obţine o nouă victorie.

Fernando Alonso a obţinut sâmbătă pole position-ul pentru Marele Premiu al statului Singapore şi al doilea consecutiv după cel de la Monza.

În opinia spaniolului, acest lucru evidenţiază faptul că Ferrari este puternică pe orice tip de circuit, însă admite că se aştepta ca Red Bull să ocupe prima linie a grilei de start.

"Să stabilim două pole-uri consecutive pe circuite atât de diferite precum Monza şi Singapore aduce un spor de încredere, pentru că înseamnă că monopostul poate fi foarte competitiv pe orice tip de circuit. Sincer, mă gândeam că Red Bull, care au dominat weekendul până acum, să fie în frunte şi că locul 3 era un obiectiv realist, dar în loc de asta sunt în pole. Este aproape ca o surpriză de Paşti", a declarat pilotul Scuderiei Ferrari.

Dublul camopion mondial îşi concentrează acum atenţia spre cursa de duminică şi admite că vremea ar putea juca un rol crcial, însă consideră că este în cea mai bună poziţie pentru a obţine victoria.

"Condiţiile pistei vor juca un rol cheie, pentru că am văzut că unele secţiuni raman îmbibate cu apă pentru mult timp, aşa că o ploaie slabă cu câteva ore înainte de start ar putea schimba situaţia.

Trebuie să ne facem cursa şi sunt sigur că pot aduce acasă un rezultat bun. Suntem în cea mai bună poziţie pentru a reuşi", a mai precizat el.

Via | Ferrari

Comentarii (4)

  • alonso
    bulta bafta alonso in cursa !!!!!!!!!!!!!!
    8 5
  • fernando a.
    Da Alonso toti fani suntem alaturi de tine si iti tinem pumni.bafta Alonso.
    6 4
  • BAD LUCK!
    Azi vei abandona
    AZI NU VA TERMINA CURSA
    1 10
  • @BAD LUCK!
    Te rog, fi amabil si spune-mi cine a terminat si cine nu a terminat cursa?
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru