Alonso: "Red Bull sunt prea buni, nu ma gandesc la victorie"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 27.03.2010
Fernando Alonso a recunoscut superioritatea monopostului Red Bull, motiv pentru care nu se gandeste la victorie in Marele Premiu al Australiei.

Fernando Alonso a stabilit al treilea timp in sesiunea de calificari de la Melbourne si nu a reusit sa puna in pericol suprematia celor de la Red Bull Racing, care au monopolizat prima linie a grilei de start. Pilotul Scuderiei Ferrari a admis ca Sebastian Vettel si Mark Webber beneficiaza de un monopost dificil de invins, astfel ca isi propune doar un loc pe podium in cursa de duminica.

"Calificarile au fost bune pentru noi. Stiam ca va fi dificil sa-i invingem pe cei de la Red Bull, asa ca ne-am concentrat pentru a maximiza potentialul, iar locul 3 este un rezultat foarte bun. Vom incerca sa terminam cursa de maine pe podium, pentru ca vrem sa continuam sa castigam puncte. In primul rand trebuie sa terminam cursa si apoi vom vedea daca suntem suficient de rapizi pentru a castiga sau nu", a declarat spaniolul la conferinta de presa de la finalul calificarilor.

Alonso este liderul clasamentului general dupa prima etapa si are un avans de 13 puncte in fata lui Vettel, care va pleca din pole position.

Astfel, un loc 3 in cursa ar fi suficient pentru ca Alonso sa ramana pe primul loc si dupa Marele Premiu al Australiei.

Via | FIA

Comentarii (5)

  • asa-i
    eu zic sa-ti iei gandul si de la campionat .... ha ha ha ...
    7 9
  • mai e mult pana departe !
    Este o declaratie corecta si matura a lui Alonso. Maine va fi greu sa se pina cu Sebi si Mark dar, este un circuit semistradal, dac RBR merge repede pe gume dure poate ca mananca mai repede gumele moi si cu ceva ture in plus inainte de prima schimbare sau ceva masina cu girofaruri poate sari in fata un loc sau .....
    Webber si Vettel, in conditii normale nu ar trebui sa aibe probleme.
    6 2
  • Viorel
    Australia
    Sper sa castige Alonso dar va fii foarte greu.
    4 7
  • rayn380
    F1 Live
    Care imi poate spune si mie un site cu streaming live care emite cursa live maine....Nu am TV, doar acces la net. V-as fi recunoscator daca mi-ati spune cateva. Multumesc
    1 2
  • adevarat
    Alonso are dreptate, el isi doreste un loc pe podium, dar acesta poate fi si locul 1. Important este ca masina sa-l ajute si cand spun asta ma refer in primul rand la fiabilitate. Succes Alonso chiar daca va fi intr-adevar greu.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru