Alonso: "Schumacher ar fi câştigat curse pentru Sauber"

de Daniel Popescu
Miercuri, 31.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso consideră că Michael Schumacher ar fi obţinut trei victorii în acest sezon dacă ar fi concurat pentru Sauber.

Sunt sigur că Schumacher ar fi câştigat trei curse pentru Sauber în acest sezon.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Michael Schumacher traversează un ultimul sezon dificil în Formula 1 şi a terminat doar nouă dintre cele 17 curse ale sezonului, singurul punct de referinţă fiind podiumului obţinut în luna iunie pe circuitul de la Valencia.

Criticat de o bună parte a presei pentru prestaţiile neconvingătoare de la revenirea în Marele Circ în 2010, pilotul germanul se va retrage la finalul acestui sezon după ce Mercedes a semnat deja un contract cu Lewis Hamilton.

Fernando Alonso, pilotul care l-a învins pe pilotul echipei Mercedes în lupta pentru titlu în 2005 şi 2006, consideră însă că rezultatele modeste ale lui Schumacher se explică mai ales prin performanţele mediocre ale monopostului Mercedes, argumentând că acesta ar fi obţinut victorii pentru Sauber. "Sunt sigur că Schumacher ar fi câştigat trei curse pentru Sauber în acest sezon", a declarat spaniolul pentru publicaţia germană T-Online.

Urmareste Automarket
Alonso se referă la faptul că Sauber a obţinut patru podiumuri în acest sezon şi că un pilot de talia lui Schumacher ar fi putut chiar să câştige unele curse.
Schumacher pare însă resemnat cu ideea că nu va impresiona nici în ultimele trei curse, astfel că singura sa speranţă este să fie util echipei şi anul viitor dintr-un alt rol.

"Este firesc să lucrăm în continuare împreună ca echipa pentru că voi fi acolo şi anul viitor. Echipa este de asemenea interesată de opinia mea şi de experienţa pe care o am", a precizat el.

Via GMM

Comentarii (12)

  • GrosJan
    vechea poveste: eu (alonso) concurez doar cu Michael Schumacher

    dar castiga Vettel.
    Ati inteles, el este dintr-o elita a pilotilor cu Schumacher si nu tipii astia marunti cu un titlu (vettel avea unul atunci). El cu doua era cu Schumi vezi doamne. Daca avea 8 titluri si Scumi era prea mic pentru el. Din punctul meu de vedere 2 e mai aproape de 1 decat de 7, dar te pui cu impresiile lui Alonso?
    8 25
  • fangio
    O alta varianta posibila ar fi ca Alonso isi bate joc de Schumacher si ar vrea sa-l vada si mai tare umilit. Toti sunt constienti ca nu ar mai castiga nici cu un ozn. Atat poate daca este fortat sa respecte regulamentele.
    4 24
  • cristi
    fangio: nici u nu poti mai mult de atat nu?!esti prost facut gramada
    15 0
  • 1. alonso i-a facut un compliment sincer lui schumacher
    2. l-a subestimat pe perez (joc psihologic) cu care teoretic se va infrunta anul viitor
    12 2
  • GrosJan
    e tipic Alonso. Ca de obicei face pe miss piranda se marita cum bine a spus cineva pe aici.
    3 14
  • Nobody
    @GrosJan
    esti atat de bun incat de confund cu Dan Diaconescu ... oare esti inscris pe listele PP-DD? De fapt, cred ca te inscriu automat .... au un soft care cauta online geniile postarilor ... poate gresesc, dar de cand sunt nu am mai vazut asemenea mandrete ... esti bun ... tine-o tot asa .... "succesuri"!

    PS: urmatoarea postare poti sa o incepi cu .... "as dori sa doresc ..."
    11 2
  • Grosjan,cauta alt site ca deja ne-ai plictisit cu prostiile tale.de fapt,fiecare site cu mascaricii lui.
    6 1
  • eu_ferrari
    o intrebare fara importanta dar interesanta ...

    GrosJan = McLarenMircea1984?
    10 0
  • x_zone
    Da ma Alonso, daca era Jean Todt la butoane castiga si acum stai linistit, dar acum seriful eclestone mananca bine de la redbull si vrea sa doboare noi recorduri cu vettel asa ca pa el tractoristo scumacher si pa si tu bai alonso ca numai este briatore sa te ajute...
    2 10
  • GrosJan
    nope, nope. McLarenMircea1985
    1 0
  • GrosJan
    Alonso e sigur si ca ar fi castigat mai multe victorii decat el cu Ferrari dar nu mai zice.
    2 4
  • Tapalaga
    GrosJan nu e la fel de nostim si inteligent ca MclarenMircea1984, de fapt e un personaj cu o personalitate schizoida, are cate un id pentru fiecare pilot care se bate cu Aonso si il gasiti peste tot oe net. Si traieste foarte singurel, doar cu mamica lui.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru