Alonso şi Massa vor testa pentru Ferrari la Mugello

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.04.2012
Fernando Alonso şi Felipe Massa vor fi piloţii care vor testa pentru Ferrari în sesiunea de evaluare de la Mugello, în timp ce HRT a decis să nu participe la eveniment.

Sesiunea de teste de la Mugello care va avea loc în perioada 1-3 mai are o importanţă majoră pentru Scuderia Ferrari, întrucât echipa italiană va evalua o parte dintre update-urile pregătite pentru Marele Premiu al Spaniei.

De aceea, nu este o surpriză că Ferrari nu va utiliza niciun pilot de rezervă şi că va miza pe serviciile celor doi piloţi titulari în cadrul sesiunii: Fernando Alonso va testa marţi şi joi, iar Felipe Massa miercuri.

Programul echipei este complet opus celui anunţat de McLaren, care va testa cu piloţii de rezervă Gary Paffett şi Oliver Turvey, însă o schimbare de ultim moment nu este exclusă după ce Lewis Hamilton şi-a exprimat dorinţa de a participa la teste.

Pe de altă parte, HRT a anunţat că nu va fi prezentă pe circuitul de la Mugello, întrucât îşi schimbă sediul la Madrid, acolo unde sunt transportate monoposturile. În plus, update-urile planificate pentru cursa de la Barcelona nu sunt încă gata şi, prin urmare, nu ar putea fi evaluate la Mugello.

"Echipa şi materialele abia au revenit din Bahrain după ce au plecat în Australia la începutul lunii martie.

Şi, pentru prima oară, monoposturile revin la noul sediul din Caja Magica din Madrid. Aceasta mutare este foarte importantă pentru noi şi, prin faptul că nu mergem la Mugello, vom putea lucra la monopost pentru a ne pregăti pentru Marele Premiu al Spaniei. Nu vom avea noul upgrade până atunci, aşa că am preferat să ne concentrăm pe ceea ce poate contribui mai mult pentru noi, şi anume munca în echipă la sediu", a explicat şeful Luiz-Perez Sala decizia adoptată de HRT.

Via | Ferrari | HRT

Comentarii (1)

  • :|
    interesant titlu. eu am crezut ca testeaza pentru mclaren
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru