Alonso şi Vettel anticipează un weekend misterios la Monaco

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.05.2012
Fernando Alonso nu are nicio idee despre cine ar putea câştiga la Monaco, în timp ce Sebastian Vettel nu ştie ce performanţe va obţine Red Bull în Principat.

Rezultatele surprinzătoare din prima parte a noului sezon îi determină pe Fernando Alonso şi Sebastian Vettel, care ocupă prima poziţie în clasamentul general la egalitate de puncte, să fie precauţi în declaraţii înaintea Marelui Premiu al statului Monaco.

Alonso susţine că nu are nici cea mai mică idee despre echipa favorită să câştige la Monaco şi se limitează să evidenţieze importanţa calificărilor.

"Monaco este un circuit unic şi niciodată nu poţi să ştii ce maşina va domina, cu atât mai puţin în acest an. Nu ştim nici măcar ce maşini au fost rapide la Barcelona, cu atât mai puţin la Monaco. Dar cel mai important lucru aici este sesiunea de calificări de sâmbătă. Dacă începi din primele două linii ale grilei de start ai o şansă la podium, altfel este imposibil sau este foarte complicat", a declarat spaniolul în paddock-ul circuitului de la Monaco.

Între timp, Vettel susţine că nu ştie ce să aştepte din partea monopostului Red Bull, după performanţele contradictorii obţinute în Bahrain şi Spania.

"În Bahrain am avut pentru prima oară un weekend curat în care am fost mulţumit de stabilitatea monopostului şi am avut un rezultat bun.

La Barcelona speram la un rezultat similar, dar se pare nu suntem atât de competitivi şi am încercat să înţelegem de ce. Nu este ca şi cum avem un răspuns clar. În acest moment este dificil pentru noi să înţelegem de ce uneori suntem rapizi şi uneori suntem lenţi şi de ce forma noastră se schimbă, dar nu numai noi ne chinuim un pic în acest moment", a precizat germanul.

Via | Autosport | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru