Alonso solicită performanţe mai bune în calificări

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.07.2011
Fernando Alonso urgentează Ferrari să îmbunătăţească performanţele monopostului în calificări pentru a putea lupta pentru victorii alături de McLaren şi Red Bull Racing.

Ferrari a înregistrat progrese semniftive în ultima perioadă, iar Fernando Alonso a terminat pe unul dintre primele două locuri în patru dintre ultimele cinci curse.

Cu toate acestea, punctul slab al echipei rămâne sesiunea de calificări, acolo unde Ferrari nu reuşeşte să ameninţe supremaţia Red Bull. Tocmai de aceea, Alonso crede că un reviriment în calificări ar ajuta şi mai mult Ferrari să câştige curse în a doua jumătate a sezonului.

"Am recuperat mult teren comparativ cu prima parte a sezonului în termeni de performanţă, dar trebuie să facem un nou pas înainte, aşa cum am spus anterior atât de des. Încă ducem lipsă de ceva, în special în calificări. Este adevărat că în curse putem recupera, dar nu este întotdeauna posibil să urci două poziţii comparativ cu locul de pe grila de start, aşa cum s-a întâmplat la Monaco, Valencia, Silverstone şi Nurburgring", a explicat spaniolul pe site-ul oficial al Scuderiei.

Dublul campion mondial speră de asemenea că vremea mai caldă aşteptată pentru Hungaroring să aibă o influenţă pozitivă asupra performanţelor monopostului.

Pilotul Scuderiei Ferrari va împlini vineri 30 ani.

Via | Ferrari

Comentarii (4)

  • un mare campion
    ii uram multa sanatate si macar un titlu cu Ferrari . multa bafta pe duminica !
    9 8
  • Fernando Alonso-un campion adevarat!
    La multi ani si multe victorii cu Scuderia Ferrari!
    11 8
  • PepDreams
    Hmm,are el timp sa castige si cu Ferrari un campionat,mai ales ca are o masina destul de buna si,fata de massa de exemplu,care nu pare sa fie atat de bun ca inainte,el se perfectioneaza in continuare.Deci stiu cei de la echipa ca poate fi chiar mai bun de atat,de i-au prelungit atat de mult contractul.
    Oricare i-ar fi fost locul in calificari,a facut mereu o treaba buna in curse,a recuperat,iar starturile sale au fost de remarcat.Sa speram ca si de data aceasta,desi circuitul nu tine cu el,sa arate ca e bun.
    La multi ani pana una alta!
    7 1
  • mobius
    la aniversare
    La multi ani Alonso si multa bafta in continuare. Nu este imposibil chiar daca pare putin probabil. Cei care te cunosc stiu ca, in ceeace te priveste, totul poate fi posibil.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru