Alonso speră să obţină prima victorie din carieră la Spa-Francorchamps

de Daniel Popescu
Marti, 20.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso îşi propune să obţină duminică prima victorie din carieră de pe circuitul de la Spa-Francorchamps.

Esential 2 este cel mai bun rezultat obtinut de Alonso la Spa-Francorchamps (2005, Renault)
Fernando Alonso nu a înregistrat performanţe majore în Marele Premiu al Belgiei, întrucât nu a obţinut nicio victorie şi a abandonat în cinci dintre cele nouă curse de la Spa-Francorchamps în care a luat startul.

Pilotul Scuderiei Ferrari speră să spargă gheaţa la ediţia din acest an şi admite că pentru îndeplinirea acestui obiectiv trebuie să fie ferit de defecţiuni tehnice.

Ar fi grozav să mă revanşez în acest an şi să recuperez toate aceste puncte pierdute.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
"M-am descurcat bine la ediţia din 2005 şi în Formula 3000, dar până acum nu am avut cu adevărat şansa de a lupta pentru victorie. Am abandonat des la Spa, de obicei din cauza ghinionului, a problemelor tehnice sau a greşelilor personale. Aşa că ar fi grozav să mă revanşez în acest an şi să recuperez toate aceste puncte pierdute", a declarat spaniolul.

În ciuda palmaresului modest de la Spa-Francorchamps, Alonso este un fan declarat al circuitului prin prisma configuraţiei şi a mediului natural în care este amplasat.

"Este un circuit foarte special care generează adrenalină datorită diferenţelor de nivel şi a virajelor foarte rapide care fac ca experienţa pilotului să fie cu adevărat fantastică.

Un tur la Spa este ca 20 de tururi pe orice alt circuit în privinţa entuziasmului şi a adrenalinei pe care le generează", a mai precizat el.

Via F1Zone

Comentarii (9)

  • kimi a castigat de vreo 5 ori acolo chiar si consecutiv.cand alonso vb cu asa respect despre circuitul asta oare ce se intreaba fanii lui alonso :o fi kimi un pilot la fel de talentat ca alonso?
    11 12
  • WTF ? Vrea sa obtina prima victorie din cariera lui aici la Spa ? Parca era campion mondial :))))))) Sau stim noi altfel decat voi?
    5 23
  • GrosJean
    Deocamdata Alonso are victorii pe mai multe circuite decat oricare dintre pilotii din grila. Este dublu campion mondial, cel care l-a detronat pe cel care are 7....
    14 9
  • klausnake
    Alonso nu a castigat la Spa niciodata,deci vrea prima lui victorie acolo,adica prima lui victorie din cariera pe acest circuit.
    Ce nu ai inteles?
    18 2
  • Treaba asta cu ,,nu a castigat niciodata e o prostie,, poate suna mai bine daca spunea ,,nu a castigat inca,, a dovedit-o Vettel in Germania si Canada
    7 0
  • GrosJan
    Nu esti tu bre alonso pregatit pentru asa isprava. Unul e raiko si inca unul e schumi. Piedica e insasi stilul de pilotaj al lui alonso, nu se potriveste cu acest circuit placut de mai toti pilotii si despre care se spune ca pilotii foarte tehnici au sanse pe el. Poate daca ii da ferrari o masina cu fo doua sec mai rapida decat oricare alta...
    5 14
  • Poate daca Grosjan nu e prost dispus o sa avem o cursa macar cu jumate din totalul monopusturilor sau poate Grosjan va lovi din nou , nimeni nu stie
    9 3
  • ...corect brb... ar fi bine ca Grosjan sa il scoata putin la aer si pe vitel si poate daca se chinuie putin il scoate si runda viitoare in italia la o prajitura cu tot cu masina...si atunci sigur vitelu o sa termine pe 3 campionatu... dupa kimi si bineinteles dupa lewis ham.
    9 7
  • Ofticati sinteti mai fratilor.....
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru