Alonso sugereaza ca ar concura pentru Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.05.2009
Fernando Alonso a sugerat ca vrea sa piloteze pentru Ferrari, afirmand ca orice pilot isi doreste sa concureze pentru o echipa capabila sa castige constant curse precum Scuderia.

Desi in prezent concureaza pentru Renault, Fernando Alonso este creditat cu mari sanse de a ajunge la Scuderia Ferrari in sezonul 2011, cu atat mai mult cu cat contractele actualilor piloti ai Scuderiei, Felipe Massa si Kimi Raikkonen, vor expira la finalul anului urmator.

Desi informatiile nu au fost confirmate de niciuna dintre cele doua parti, Alonso si-a reiterat interesul pentru Ferrari, admitand ca isi doreste sa concureze pentru o echipa capabila sa obtina permanent victorii in Formula 1.

"Toata lumea stie ca noi, pilotii, vrem sa castigam curse, asa ca vrem cea mai buna masina si cea mai buna echipa. Daca castigi cele mai multe titluri in ultimii 10 ani atunci esti o echipa care oferi securitate pilotilor, iar asta nu poate face orice echipa. Sa concurezi pentru Ferrari inseamna mai mult decat a concura in Formula 1. Orice copil care se joaca cu o masina rosie stie ca este vorba despre un Ferrari. Cand esti la Ferrari inseamna ca nu vei fi uitat niciodata", a declarat spaniolul citat de publicatia AS.

Via | F1way

Taguri: Alonso, Ferrari

Comentarii (3)

  • Priceput
    Se pricepe Spaniolul la dat declaratii :D
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Fernando
    Tu esti un mare campion si nu te va uita nici pe tine lumea sau istoria, dar Ferrari este Ferrari :)))
    0 0
  • Robert
    poi era si normal.......toti pilotii intra in F1 pentru a ajunge candva la FERRARI! ce sa mai, kiar dak aku nu le prea merge tot ei raman in inimile noastre!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru