Alonso: "Suntem prea departe de Red Bull"

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 27.06.2010
Fernando Alonso a admis că Ferrari este încă departe de Red Bull în termeni de performanţă pură, în ciuda introducerii unui sistem de evacuare similar cu al austriecilor.

Ferrari a ţinut capul de afiş al presei internaţionale în această săptămână, prin prisma noului sistem de evacuare implementat pe monopost.

Italienii sperau să reducă diferenţa faţă de Red Bull, însă Fernando Alonso a fost cu o jumătate de secundă mai lent decât Sebastian Vettel şi a terminat doar pe locul 4, spaniolul afirmând la final că noul update nu este suficient.

"În acest stadiu al campionatului, o jumătate de secundă în spatele celor de la Red Bull este prea mult. Trebuie să continuăm să îmbunătăţim. Am avut speranţe mari de la noul pachet, dar toată lumea a făcut un pas mare aici", a declarat Alonso la finalul calificărilor.

Alonso a explicat că Ferrari nu se simte confortabilă cu pneurile super-soft, cele utilizate în calificări, însă este încrezător că va obţine un rezultat bun în cursa datorită comportamentului mai bun al pneurilor medium.

"Ne-am chinuit puţin cu pneurile super-soft. Este dificil să ştim motivele. Ne simţim mai confortabili cu pneurile medium în acest weekend şi am fost mai competitivi în prima parte a calificărilor (n.r - când Ferrari a utilizat pneurile medium).

Cred că vom avea un parcurs bun în cursă. Vineri am făcut două tururi cu pneurile super-soft fără mari probleme şi avem speranţe mari de la pneurile medium. Podiumul rămâne o ţintă clară", a mai precizat el.

Via | BBC Sport

Comentarii (13)

  • mobius
    Valencia
    Bravo Alonso, iti doresc succes si masina pe care o ai sa-ti permita performanta de care esti capabil si pe care o meriti.
    3 5
  • HAM HAM
    Foarte tare trisorul Hamilton , asa mai departe!
    5 7
  • mda
    trisor? Asa se numeste acum cand face instructie cu voi?:))
    9 4
  • Ce mda?!
    Tu la ce ai uitat?! Ai vazut cand era direct in fata lui Alonso??
    Hamilton a trecut de safety car in mod ilegal si Alonso a franat, daca si Alonso ar fi trecut acum ar fi pe 3 .... Stii tu de ce au fost semafoare rosii in box da?! Stii de ce a trebuit sa astepte Schumi in timpul Safety Car ului , atunci mai bine lasa ....
    3 7
  • mda
    drive through de ce a facut Lewis?? Se pare ca esti constipat :) Ce`a putut sa faca KAMUY cu spaniolul :))))))))))
    6 6
  • Nu inteleg faptul ca daca te treci prin semafoarele rosii iei un steag negru dar daca treci de safety car ca Hamilton ai numai un drive-through? Pentru ca stim de ce e semaforul rosu ... Oricum rezultatele nu sunt oficiali....
    4 5
  • bogdan_197
    Daaa foarte tare Alonso cu pneuri de 40 de ture uzate hard si Kamui cu pneuri noi soft foarte tare....
    4 6
  • Jolerto
    mai cauta scuze pt alonzo! Ce mi-a placut! M-a uns la suflet! Alonzo paraciosul se plangea echipei de ce a facut Lewis! Sa mearga acasa la mamica lui sa se planga: mama uite ce a facut Lewis!
    6 4
  • DRAKo
    Problema este ca sunt unii (inclusiv tu), care habar nu au de ce se petrece in cursa, pariez ca tu te uiti la TV numai pentru a afla pe ce pozitie este Hamilton si gata, nu vezi faptul ca Alonso franeaza inainte de Safety car numai sa fie fair , iar maimutoiul tau se duce mai departe ca in Canada 2008 la semafoare si ia o penalizare haioasa...
    3 5
  • 7ABB
    Oricum sper ca stii pe ce loc termina Lewis cursa daca ar fi oprit in spatele Safety car-ului ca si Alonso.
    2 5
  • NeoGalaxy
    Eternal Ferrari Fan
    Urate comentarii... dar erau de asteptat de la fanii McLaren. Evident... unii nu se schimba niciodata, pacat!
    1 6
  • Andrei
    Ferarri
    Asa se intmapla cand esti cinstiti dar sa nu uitam ca in 2008 au pierdut titlul cei de Mclarenla 1 punct distanta asta deoarece au copiat tot de la Ferarri si drept plata ai pierdut.Asa se va intampla si acuma vor pierde iar Alonso va triumfa
    0 3
  • Nu am avut posibilitatea sa vad cursa dar cunosc regulamentul. Rusine McLaren, pacat Ferrari.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru