Alonso: "Vom lupta pentru titlu până în ultima cursă"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.06.2010
Fernando Alonso este convins că Ferrari va fi capabilă să lupte pentru titlul mondial până la sfârşitul sezonului.

Ferrari a câştigat prima etapă a sezonului 2010 al Formulei 1 desfăşurată în luna martie în Bahrain, însă Scuderia a înregistrat un regres vizibil începând cu Marele Premiu al Spaniei, întrucât nu a dezvoltat la fel de bine monopostul precum rivalii de la McLaren şi Red Bull.

Italienii pregătesc însă un update semnificativ pentru Marele Premiu al Europei de la sfârşitul lunii iunie, iar Fernando Alonso este încrezător că noutăţile vor fi suficient de importante pentru ca Ferrari să continue lupta pentru titlu până în ultimul Mare Premiu din Abu Dhabi.

"Cred că performanţa va fi din ce în ce mai bună. Aceasta echipă este grozavă. Aceasta este o echipă care în mod normal dezvoltă monopostul mai repede decât oricare altă echipă, aşa că nu am niciun dubiu. Până la Abu Dhabi vom fi în lupta pentru titlu. Nu putem fi stresaţi sau să facem o greşeală în mijlocul campionatului şi trebuie să profităm de oportunităţi în cursele bune. Cred că întreaga echipă se concentrează pe obiectiv, iar acesta este în luna noiembrie, nu acum", a declarat dublul campion mondial în paddock-ul circuitului Gilles Villeneuve.

După primele şapte curse din acest sezon, Ferrari ocupa locul 3 în clasamentul constructorilor cu 146 de puncte, la 26 de puncte în urma rivalilor de la McLaren.

Via | Autosport

Comentarii (5)

  • NeoGalaxy
    Una din pasiunele mele, cursele de Formula 1!
    Foarte bine, asa sa faceti! Multa multa bafta, concentrare si seriozitate! Forza Ferrari!
    11 3
  • antrenamente
    unde pot vedea antrenamentele libere?
    1 0
  • aici
    http://atdhe.net/20156/watch-formula-1-grand-prix-du-canada-practice-1
    5 0
  • ctlnmihai
    Alonso
    Important e sa aveti si cu ce ....
    5 3
  • rayn380
    pilotii din F1
    Imi place la toti pilotii echipelor care participa in F1, intrucat sunt optimisti tot timpul in cazul echipei lor, echipa lor munceste din greu, privesc cu incredere cursa care vine, imi place diplomatia lor, dar in cazul majoritatii dintre acestia, sunt niste declaratii cu perdea, evident pentru a nu crea tensiune in cadrul echipei proprii, indeosebi din partea presei, care sunt foarte atenti si speculeaza orice din declaratiile echipelor/piloti, astfel incat sa faca din acestea subiecte tabu, in fond sa fie ei insisi cat mai sus, Mi se par atat de false declaratiile pilotilor, care daca le analizezi atent, parca se copiaza unul pe altul, dar inteleg acest lucru din pricina presei.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru