Ambiţia lui Ricciardo: Să învingă Virgin până la finalul anului

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.08.2011
Daniel Ricciardo susţine că principalul său obiectivul pentru finalul sezonului este să-l învingă pe coechipierul său Vitantonio Liuzzi, dar şi pe rivalii de la Virgin Racing.

Daniel Ricciardo a fost împrumutat de Red Bull la Hispania Racing până la sfârşitul acestui sezon, cu scopul de a căpăta experienţă la volanul unui monopost de Formula 1.

Chiar dacă nu dispune de un monopost competitiv, australianul şi-a trecut în cont două locuri 19 şi un loc 18, însă până în prezent nu a reuşit să-l învingă pe coechipierul său Vitantonio Liuzzi.

Totuşi, până la finalul anului, tânărul pilot vrea să-şi surclaseze coechipierul, dar crede că are şanse să-i învingă şi pe cei de la Virgin Racing, care deţin un monopost mai rapid.

"Obiectivul este să continui să învăţ şi cred că asta se va întâmpla în timp. Dacă aş reuşi să obţin cel mai bun rezultat personal sau să-i depăşesc pe Liuzzi şi cele două monoposturi Virgin în câteva curse acestea ar fi rezultate bune. Trebuie să am obiective înalte pentru că este singurul lucru care mă poate ajuta în viitor. Cred că pentru ultimele curse ale anului pot să încep să forţez pentru acest obiectiv", a declarat el pentru site-ul oficial al echipei Hispania.

Cel mai bun rezultat al Hispaniei în acest sezon este un loc 13 realizat de Liuzzi în Canada, însă Ricciardo a minimalizat şansele de obţine o performantă similară în absenţa unui număr ridicat de abandonuri.

"Cred că rezultatul din Canada a fost foarte bun, Liuzzi a demonstrat că este un pilot foarte capabil şi cred că va fi dificil de bătut.

La Silverstone am fost departe de forma lui. Ştiam că voi avea nevoie de timp, dar întotdeauna vrei ceva mai mult. Dar pentru mine a fost foarte clar că am un pilot puternic. Va trebui să depun cele mai bune eforturi pentru cel mai bun rezultat personal în echipă. Nu cred că va veni datorită norocului. Va fi o muncă grea", a mai precizat el.

Via | Hispania Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru