Ricciardo: "Toro Rosso, în grafic cu dezvoltarea noului monopost"

de Daniel Popescu
Marti, 15.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo afirmă că Toro Rosso respectă planul de dezvoltare pentru noul monopost, chiar dacă echipa nu a anunţat încă data de lansare a acestuia.

Daniel Ricciardo priveşte cu încredere spre noul sezon competiţional care va începe în luna martie şi afirmă că dezvoltarea noului monopost Toro Rosso decurge conform planificării iniţiale.

Echipa nu a anunţat încă data de lansare pentru noul monopost, însă australianul a confirmat că Toro Rosso va fi prezentă la prima sesiune de teste de la Jerez, care va începe în 5 februarie.

"Sunt în contact permanent cu echipa. Distracţia s-a terminat, revenim la rutina zilnică şi tocmai am aflat informaţii despre cum decurg lucrurile. Evidentul totul arată bine: echipa spune că totul decurge conform planului şi acesta este primul lucru pe care vrei să-l auzi. Voi pilota în prima zi de teste, adică în 5 februarie, aşa că nu mai este mult. Aştept cu nerăbdare", a declarat el citat de publicaţia SkySports.

Urmareste Automarket
Ricciardo nu a dorit să facă predicţii cu privire la parcursul echipei în noul sezon, mai ales după ce Toro Rosso a fost cea mai slabă dintre echipele tradiţionale în 2012.
Totuşi, el este optimist că noul monopost va reprezenta o evoluţie care va permite echipei să progreseze.

"Până când nu vom ajunge pe circuit nimeni nu va spune cum va performa monopostul. Chiar dacă inginerii îmi spun că este cel mai bun lucru nu mă voi entuziasma prea mult până când nu pilotez şi nu mă simt confortabil. Dar cu siguranţă avem aşteptări bune", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru