Toro Rosso prezintă noul monopost pentru sezonul 2019: a doua echipă Red Bull mizează pe aceleași culori

de Daniel Popescu
Luni, 11.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toro Rosso a dezvăluit luni monopostul cu care va concura în sezonul 2019 al Formulei 1, iar echipa mizeaz pe culorile albastru, argintiu și roșu introduse în urmă cu doi ani.

Toro Rosso a devenit luni a doua echipă care își prezintă monopostul cu care va aborda sezonul 2019, la numai câteva zile după Haas.

Conform așteptărilor, noul monopost păstrează culorile introduse în 2017, albastru, argintiu și roșu, și adoptă schimbările de regulament pentru sezonul în curs.

Din punct de vedere tehnic, Toro Rosso va fi avantajată de faptul că echipa-mamă, Red Bull Racing, va utiliza de asemenea din acest sezon motoare Honda. Prin urmare, echipa italiană va putea prelua o serie de componente de la Red Bull, ceea ce va ajuta echipa să se concentreze pe alte aspecte.

"Obiectivul este să îmbunătățit permanent rezultatele pentru a concura la cel mai înalt nivel. Acum, că Red Bull va utiliza de asemenea motoare Honda, vom avea mai mult timp pentru a ne concentra pe detalii", a explicat Franz Tost, șeful Toro Rosso.

Pe de altă parte, Toro Rosso a confirmat că o bună parte dintre celelalte componente vor fi cele de anul trecut, pe care echipa va continua să le dezvolte în timpul sezonului.

Lansări monoposturi 2019:

● Haas: 7 februarie 
● Toro Rosso: 11 februarie
● Williams: 11 februarie
● Renault: 12 februarie 
● Red Bull, Mercedes, Racing Point: 13 februarie 
● McLaren: 14 februarie 
● Ferrari: 15 februarie 
● Sauber: 18 februarie

Prima sesiune de teste a noului sezon va avea loc în perioada 18-21 februarie, în timp ce a doua sesiune se va desfășura în perioada 26 februarie - 1 martie, iar ambele vor avea loc la Barcelona.

De asemenea, Liberty Media a anunțat că va organiza în 13 martie un eveniment special pentru a marca lansarea noului sezon al Formulei 1.

Evenimentul va avea loc la Melbourne, iar la el vor lua parte toți piloții de pe grila de start.

Via Toro Rosso

Comentarii (2)

  • Costel
    monoposturile is mai frumoase in 2019 decat in 2018 ,is premise pentru un sezon interesant
    2 5
  • Interesantă poza făcută în stil întunecos unde monopostul e luat din dreapta față lateral: mie personal îmi dă senzația că aripa față se prinde pe toată lățimea ei de botul monopostului arătând de parcă ar fi branhiile unui rechin. În rest nu văd mari modificări, mă bucur totuși că arată a monopost de F1 deci care sa nu strice imaginea acestui sport cum nu pot să uit că o făceau cele din vremea "botul ridicat, aripa spate îngustată și ridicată".
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru