Andy Green va fi noul director tehnic al echipei Force India

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 18.10.2010
Andy Green va prelua funcţia de director tehnic al echipei Force India începând din 2011, ca înlocuitor al lui Mark Smith.

Force India traversează o perioadă de restructurare a departamentului tehnic ca urmare a faptului că doi oameni din conducere au decis recent să părăsească echipa.

După ce directorul tehnic James Key a părăsit Force India pentru un job similar la BMW-Sauber, rolul său a fost preluat de Mark Smith, care la rândul său a anunţat recent că va colabora cu Lotus Racing începând de anul viitor. La capătul mai multor săptămâni de analize, Force India a decis ca noul director tehnic să fie Andy Green, actualul director al departamentului de inginerie, în ciuda faptului că acesta nu este foarte cunoscut în lumea Formulei 1.

"Când Smith va pleca, lucru care cel mai probabil se va petrece la sfârşitul acestui an sau începutul anului viitor, îl avem pe Andy Green, care îi va lua locul. Chiar dacă nu este un nume mare, a fost aici mult timp, cunoaşte bine echipa şi este un manager şi un designer competent şi, prin urmare, omul ideal pentru a duce echipa în direcţia potrivită.

De asemenea, am făcut câteva restructuri interne pentru a acoperi golul lăsat de james Key şi totul se va petrece la începutul anului viitor. Avem un plan bun pentru a recupera faptul că au plecat 2 oameni cheie", a declarat Otmar Szafnauer, CEO-ul de origine romană al echipei Force India.

În ciuda numeroaselor schimbări suferite în această perioadă de departamentul tehnic, Force India traversează cel mai bun sezon din scurta sa istorie, ocupând locul 6 în clasamentul constructorilor cu 3 curse înainte de final.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • origine romană :)
    Prin origine romană, putem intelege multe. S-a nascut in Roma domnul? Cred ca ati uitat niste diacritice :P
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru