Audierile in cazul Renault ar putea avea loc pe 21 septembrie

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.09.2009
Presa spaniola sustine ca audierile Consiliului Mondial in cazul accidentului suspect suferit de Nelson Piquet Jr la Marele Premiu al statului Singapore din 2008 ar putea avea loc pe 21 septembrie.

Federatia Internationala de Automobilism a demarat o ampla investigatie in privinta Marelui Premiu al statului Singapore din sezonul precedent.

Forul mondial a primit mai multe informatii potrivit carora Renault ar fi inscenat accidentul lui Nelson Piquet Jr. din turul 14, fapt ce i-a permis lui Fernando Alonso sa castige prima cursa pe timp de noapte din istoria Formulei 1. Dupa ce va analiza toate detaliile, FIA va decide daca este necesara convocarea Consiliului Mondial pentru a lua o masura impotriva echipei lui Flavio Briatore.

Intr-o astfel de situatie, FIA intentioneaza sa convoace Consiliul Mondial pe 21 septembrie, insa acest lucru nu a fost confirmat oficial.

In cazul in care va fi gasita vinovata de inscenarea accidentului lui Piquet Jr. Renault risca sa fie exclusa din Formula 1 timp de mai multi ani.

Via | Motorsport

Taguri: FIA, Renault, crashgate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru