Australia, antrenamente 2: McLaren a dominat sesiunea

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 26.03.2010
Lewis Hamilton si Jenson Button au stabilit timpii de referinta in cea de-a doua sesiune de antrenamente din Australia, afectata mai bine de o ora de ploaie.

Ploaia si-a facut pentru prima oara aparitia in noul sezon competitional, aceasta bulversand programul echipelor in cea de-a doua sesiune de antrenamente libere de la Melbourne.

In total, pilotii au avut la dispozitie numai aproximativ 25 de minute de teste pe pista uscata, in restul timpul cei mai multi dintre acestia preferand sa ramana in garaje. McLaren a profitat insa la maxim de momentele in care circuitul a fost uscat si a stabilit timpii de referinta in aceasta sesiune prin Lewis Hamilton si Jenson Button, cei doi fiind urmati de Mark Webber, favoritul publicului local, precum si de Michael Schumacher (Mercedes GP) si Vitaly Petrov (Renault).

Nu la fel de norocosi au fost cei de la Scuderia Ferrari, care au terminat numai pe locurile 15 si 17 prin Fernando Alonso si, respectiv, Felipe Massa. Intre cei doi s-a intercalat Sebastian Vettel, care a ratat ocazia de a stabili un timp bun dupa ce a iesit usor in decor.

Problemele noilor echipe au continuat, intrucat Timo Glock si-a petrecut cea mai mare parte a zilei in garaj in urma scurgerii de ulei de la cutia de viteze consemnata in prima sesiune.

In plus, cei de la Hispania Racing nu au reusit sa parcurga niciun tur cronometrat, intrucat Karun Chandhok a avut probleme la cutia de viteze, in timp ce monopostul lui Bruno Senna a avut probleme cu presiunea combustibilului.

In schimb, cei de la Lotus au reusit din nou sa efectueze suficient de multe tururi, confirmand inca o data ca sunt cei mai pregatiti dintre noii veniti in competitie.

Clasamentul complet al sesiunii este disponibil aici.

Comentarii (7)

  • salutare
    nu stioti maine in free3,clificari si duminica in cursa cum se anunta a fi vremea?
    4 2
  • salutare
    am gasit datele!!!
    4 2
  • mad79 - Vremea in Weekend la Melbourne
    Vremea live la Melbourne: http://live.autosport.com/commentary.php/id/192
    4 0
  • vremea
    Vremea o gasesti pe yahoo/weather, ce va complicati atata cu site-uri astea!
    0 4
  • camil_1
    Sunt miliarde de oameni care au auzit de Yahoo weather dar putini se pare sunt cei care deschid urechile cand se cer detalii legate de vreme la ora cursei, temperatura din timpul cursei, umiditate etc, numiti in continuare bagatori de seama fara putina atentie la ceea ce a cerut de fapt mad79. Nu ne intereseaza banalul yahoo weather pentru utilizatori cu 2 neuroni jumatate.
    2 6
  • Timpii!!
    De ce nu pot vizualiza timpii realizati?
    0 2
  • buna
    @schubler
    Mersi mult pentru informatii,dar gasisem deja pe siteul Autosport!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru