Australia, antrenamente 2: Rosberg ramane in frunte

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 27.03.2009
Nico Rosberg s-a mentinut pe primul loc si in a doua sesiune de antrenamente libere de la Melbourne, fiind secondat de Rubens Barrichello.

Williams a continuat sa fie echipa de referinta si in a doua sesiune de antrenamente libere de la Melbourne, de data aceasta toti pilotii prezenti pe circuit efectuand mai multe tururi decat dimineata.

Pana cand Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp al zilei cu 1:26.053, ambii piloti ai echipei Toyota, Jarno Trulli si Timo Glock, s-au perindat la conducerea rovizorie a plutonului.

In cele din urma, primele doua pozitii au fost acaparate de Rosberg si Rubens Barrichello, cei doi fiind urmati de Trulli. Interesant este ca podiumul reusit in a doua sesiune de antrenamnete este format exclusiv din monoposturi implicate in deja celebrul conflict al deflectoarelor.

Dupa o prima sesiune de antrenamente dezamagitoare, Mark Webber a ocupat locul 4 la finalul zilei, reusind sa se plaseze in fata lui Jenson Button de la Brawn GP. Englezul, care a fost surclasat in ambele sesiuni de coechipierul sau Rubens Barrichello, a fost urmat in Glock si Kazuki Nakajima. Sebastian Vettel a progresat la randul sau vizibil fata de prima sesiune, obtinand in final un meritoriu loc 8.

Aflat la volanul monopostului VJM-002, Adrian Sutil a ocupat din nou locul 9, aratand o forma de invidiat pentru Force India, singura echipa care anul trecut nu a reusit sa-si treaca in cont niciun punct.

Scuderia Ferrari a redus turatia motoarelor in cea de-a doua sesiune, Felipe Massa si Kimi Raikkonen terminand doar pe locurile 10 si, respectiv, 11. Nici Renault nu s-a descurcat mai bine, Fernando Alonso plasandu-se doar pe locul 12, in fata lui Giancarlo Fisichella de la Force India.

BMW-Sauber a continuat evolutiile mediocre din antrenamente, dupa ce Nick Heidfeld si Robert Kubica au terminat doar pe locurile 13 si, respectiv, 14. Toro Rosso a confirmat din nou ca este una dintre cele mai putin experimentate echipe in materie de piloti, dupa ce Sebastien Bourdais si Sebastien Buemi au obtinut doar locurile 16 si, respectiv, 20.

McLaren Mercedes a confirmat inca o data prestatiile dezamagitoare din aceasta iarna, Heikki Kovalainen si Lewis Hamilton ocupand locurile 17 si, respectiv, 18, cei doi fiind urmati de Nelson Piquet Jr.

Pe parcursul acestei zile Automarket va va oferi o analiza detaliata a performantelor echipelor pe baza rezultatelor obtinute de piloti in cele doua sesiuni de antrenamente.

Clasamentul complet al sesiunii este disponibil aici.

Via | F1.com

Comentarii (7)

  • Offtopic
    In asemtimentul mai multor colegi de "suferinta", pls deblocati schimabrile...
    0 0
  • interesant
    abia astept calificarile, abia atunci se va arata adevarata forma a echipelor. sa nu uitam ca in antrenamente pilotii lucreaza la setarile masinii, iar unele echipe chiar daca au dat kick mai este runda a 3-a de antrenamente si apoi adevarul
    0 0
  • succes
    bafta all
    0 0
  • interesant..
    echipele care nu vor avea KERS au fost mai rapide:)
    0 0
  • Aur
    Are cineva un link unde se poate de privit AL 3 de Simbata??
    0 0
  • atrenamente
    dac vrei iti spun eu ,dar mai pe seara cind ajung acasa daca esti grabi poti sa intri si pe asta http://www.justin.tv/ darnu se vede asa de bine
    0 0
  • diesel08
    sar putea sa ai dreptate dar eu tind sa cred ca in calificari o sa fie altfel
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru