Australia, antrenamente 3: Rosberg ramane in frunte

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 28.03.2009
Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp si in ultima sesiune de antrenamente libere de la Melbourne, devansandu-i pe Jarno Trulli si Jenson Button.

Williams a continuat sa impresioneze pe circuitul stradal de la Melbourne, Nico Rosberg reusind sa se impuna si in a treia sesiune de antrenamente libere, dupa ce le-a dominat si pe cele de vineri.

De data aceasta, timpul pilotului german, 1:25.808, a fost cu numai 0.003 secunde mai bun decat cel al lui Jarno Trulli, fapt ce demonstreaza compactitatea plutonului fruntas din Formula 1.

Locul 3 in clasamentul zilei a fost ocupat de Jenson Button, insa Brawn GP a dominat cea mai mare parte a antrenamentelor din aceasta dimineata. Vicecampionul mondial Felipe Massa a reusit sa se infiltreze pe locul 4, fiind urmat de Kazuki Nakajima si Rubens Barrichello. Topul primilor 10 piloti a fost comppletat de Mark Webber, Timo Glock si de cei doi piloti ai echipei BMW-Sauber, Robert Kubica si Nick Heidfeld.

McLaren a aratat o forma mai buna decat cea din ziua precedenta, Heikki Kovalinen si Lewis Hamilton terminand pe locurile 11 si, respectiv, 12. Renault a dezamagit in aceasta dimineata, Fernando Alonso terminand doar pe locul 17, iar Nelson Piquet Jr pe 19.

Ultima pozitie a fost acaparata de Kimi Raikkonen, intrucat pilotul Scuderiei Ferrari a efectuat numai 5 tururi cronometrate ca urmare a unei probleme hidraulice la monopostul F60.

Clasamentul complet al sesiunii este disponibil aici.

Calificarile pentru Marele Premiu al Australiei vor avea loc incepand cu ora 08:00, ora Romaniei.

Comentarii (2)

  • Puncte?
    "Australia, antrenamente 3: Rosberg ramane in frunte 28.03 / 07:38 +3". Acesta este mesajul pe care l-am primit dupa antrenamentele 3 cu toate ca-i am in echipa pe Rosberg si Williams. S-a intamplat ceva cu punctarea stirilor???
    0 0
  • puncte ? de erdei70
    La fel si eu am "primit" +2 puncte ,desi dupa calculele mele trebuiau +134.Astept corectura sau macar o explicatie!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru