Australia, antrenamente 3: Webber, cel mai bun timp

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 27.03.2010
Mark Webber a stabilit cel mai bun timp in ultima sesiune de antrenamente libere din Australia in fata propriilor suporteri.

Mark Webber, favoritul publicului local, s-a impus in ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Australiei cu numai cateva minute inainte de final, dupa ce a utilizat pneurile soft.

Alaturi de Fernando Alonso si Michael Schumacher, care l-au urmat pe australian in clasament, Webber a fost singurul pilot care a coborat sub bariera psihologica de 1:25.000, fiind cronometrat cu 1:24.719.

Urmatoarele pozitii au fost ocupate de pilotii cu pretentii la titlul mondial (Sebastian Vettel, Nico Rosberg, Jenson Button si Lewis Hamilton), in timp ce Force India a continuat sa impresioneze prin locul 8 reusit de Adrian Sutil si locul 10 obtinut de Vitantonio Liuzzi. Intre cei doi coechipieri s-a intercalat pe locul 9 brazilianul Felipe Massa.

Clasamentul complet al sesiunii este disponibil aici.

Comentarii (2)

  • site
    Oameni buni! Aveti probleme serioase cu site'ul inaintea evenimentelor si dupa evenimente. N'ai nici o sansa sa accesezi siteul cu o ora inainte de vreun eveniment,asa a fost si etapa trecuta. Va rog luati o masura,nici noi nu avem timp sa facem schimbarile la orice ora.
    Multumesc.
    1 0
  • Cel mai rapid tur
    Albertpark:
    Fostul cel mai rapid tur: 1:24.125 (Michael Schumacher, Ferrari, 2004)
    Cel mai rapid tur : 1:23.919 (Sebastian Vettel , RBR , 2010)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru