Barcelona va găzdui Marele Premiu al Spaniei şi în sezonul 2014

de Daniel Popescu
Luni, 13.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Reprezentanţii circuitului de la Barcelona au anunţat că vor găzdui Marele Premiu al Spaniei şi anul viitor, în ciuda speculaţiilor despre o alternanţă cu Valencia.

Esential 1991 este anul in care circuitul de la Barcelona a debutat in Formula 1
Şansele circuitului stradal de la Valencia de a reveni în Formula 1 anul viitor s-au micşorat dramatic după ce reprezentanţii circuitului de la Barcelona au anunţat că au început deja pregătirile pentru ediţia de anul viitor.

Chiar dacă ediţia din acest an s-a încheiat de numai 24 de ore, Salvador Servia, directorul general al circuitului, afirmă că a stabilit deja primele detalii pentru cursa din sezonul 2014.

"Lucrăm pentru anul viitor şi am publicat deja preturile biletelor pentru 2014. Am avut 23 de ani de Formula 1 şi obiectivul nostru este să avem încă 23 de ani", a declarat el citat de postul de televiziune SkySports.

Am avut 23 de ani de Formula 1 şi obiectivul nostru este să avem încă 23 de ani.

Salvador Servia
Director circuit Barcelona
Speculaţiile cu privire la alternarea cursei cu cea de la Valencia au apărut ca urmare a crizei economice financiare, care a condus la reducerea numărului de spectatori.
Găzduirea cursei o dată la doi ani ar fi asigurat reducerea taxei de participare, însă Servia afirmă că Barcelona a găsit o soluţie pentru creşterea veniturilor: extinderea vanzrilor de bilete în alte ţări din Europa.

"Anul trecut am început să vine în afara graniţelor, targetul nostru fiind agenţiile de turism, şi am continuat şi în acest an. Am vândut mult în Anglia, Germania şi Franţa. Suntem în criză, dar vom continua să găzduim Marele Premiu cu toate calităţile sale ca şi când am fi bogaţi", a mai precizat el.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru