Barrichello, tentat să concureze în IndyCar în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 31.01.2012
Rubens Barrichello a testat luni în IndyCar şi nu a exclus posibilitatea de a concura în această competiţie în sezonul 2012.

Rubens Barrichello a început luni o sesiune de teste în competiţia IndyCar pe circuitul de la Sebring din Statele Unite. Brazilianul a obţinut acest test în primul rând datorită prieteniei cu Tony Kanaan, care concurează în IndyCar pentru KV Racing.

Întrucât are şanse minime să rămână în Formula 1 după ce a pierdut locul la Williams în favoarea conaţionalului său Bruno Senna, Barrichello admite că este posibil să concureze în IndyCar în sezonul 2012, întrucât nu poate sta departe de sporturile cu motor.

"Întotdeauna am vrut să testez o maşină de IndyCar. Iubesc viteza, aşa că în mod natural am vrut să încerc asta. Întrucât nu am contract cu nimeni altcineva, nimic nu mă opreşte să testez. Parcurg acest test cu mintea complet deschisă. Dacă plec de aici cu pasiunea pentru curse pe care am avut-o întotdeauna, atunci de ce nu? Îmi plac cursele", a declarat brazilianul pentru publicaţia O Estado de Sao Paulo.

 

Barrichello va continua testele în IndyCar şi pe parcursul zilei de marţi, când va concura tot la volanul unui monopost Dalla DW12.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • barrichello
    oricum e tare si indycar, de multe ori se ridica peste f1 la spectacol
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru