Barrichello va testa în IndyCar

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.01.2012
Rubens Barrichello va efectua o sesiune de teste de două zile cu echipa KV Racing din IndyCar, existând posibilitatea să semneze un contract pentru 2012.

După ce Williams l-a preferat pe Bruno Senna drept coechipier pentru Pastor Maldonado, Rubens Barrichello este nevoit să-şi îndrepte privirile spre o altă competiţie pentru a putea rămâne în sporturile cu motor.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de agenţia de presă Associated Press, brazilianul a găsit deja o oportunitate în IndyCar. Barrichello va testa timp de două zile pe parcursul săptămânii viitoare pentru echipa KV Racing din IndyCar pe circuitul de la Sebring din Statele Unite ale Americii.

În acest moment nu exista informaţii privind interesul lui Barrichello să concureze în IndyCar, mai ales că recent a exclus varianta de a concura pe ovale. Totuşi, dacă va obţine rezultate bune în cadrul testelor de la Sebring, este posibil ca echipa KV Racing să-i ofere un loc pentru sezonul 2012.

Înţelegerea ar putea fi valabilă doar pentru cele 11 curse desfăşurate pe circuite obişnuite dintre cele 15 ale calendarului competiţional din IndyCar.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru