OFICIAL: Barrichello va concura în IndyCar în sezonul 2012

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.03.2012
Rubens Barrichello a semnat un contract cu KV Racing şi va concura în sezonul 2012 al competiţiei americane IndyCar.

Rubens Barrichello, cel mai experimentat pilot din istoria Formulei 1 datorită celor 322 de curse în care a luat statul, a confirmat joi seară că va concura în IndyCar în sezonul 2012 pentru echipa KV Racing.

În ciuda experienţei pe care a acumulat-o în sporturile cu motor, brazilianul consideră că IndyCar reprezintă un nou început în carieră şi admite că se va simţi ca un debutant în prima parte a sezonului.

"Sunt entuziasmat, este ceva nou pentru mine. Trebuie să mulţumesc tuturor celor implicaţi, în special lui Tony Kanaan, care a fost implicat de la început. Voi începe ca un debutant, dar cred că mă voi descurca din ce în ce mai bine pe parcursul anului. Principalul obiectiv este să reprezint o creştere pentru echipă. S-au descurcat foarte bine, iar Kanaan i-a dus la un alt nivel anul trecut, aşa că prin contribuţia mea sper să consolidăm poziţia şi să ducem echipă la un nou nivel. Sunt extrem de fericit şi am un mare zâmbet pe faţă", a declarat el.

Barrichello a ajuns în IndyCar după ce a pierdut locul la Williams şi a rămas fără opţiuni pentru a-şi continua cariera în Formula 1.

Noul sezon de IndyCar debutează în 25 martie cu o cursă programată în Florida, iar brazilianul va avea ocazia să concureze în faţa propriilor suporteri din Sao Paulo în a patra etapă a sezonului.

Grila de start a sezonului 2012 din IndyCar include alţi trei foşti piloţi de Formula 1: Takuma Sato, Sebastien Bourdais şi Justin Wilson.

Via | IndyCar

Comentarii (1)

  • M abucur mult pentru Barichello. Sa speram ca va face o figura frumoasa acolo.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru