Barrichello va utiliza un motor nou în Brazilia

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.11.2010
Rubens Barrichello va utiliza un motor nou în Marele Premiu al Braziliei. Obiectivul echipei Williams este clasarea în primele 10 poziţii cu ambele monoposturi.

Rubens Barrichello abordează cu încredere şi optimism penultima cursă a sezonului, fiind încântat să concureze la Interlagos în faţa propriilor suporteri.

Brazilianul a dezvăluit că va utiliza un nou motor pentru această cursă, ultimul permis de regulamentul tehnic, şi este încrezător că poate obţine un rezultat pozitiv.

"Este important să ai un setup bun şi să obţii un rezultat bun în calificări, dar nu este întotdeauna uşor să setezi monopostul. Monoposturile Williams tind să se potrivească circuitului din Brazilia şi eu am un motor nou pentru această cursă. După mesajele pe care le primesc, ştiu că fanii vor ca echipa să se descurce bine în acest weekend şi vom forţa din greu pentru a oferi rezultate", a declarat el.

Coechipierul său Nico Hulkenberg speră să termine cursa în puncte, acesta fiind de altfel şi obiectivul general al echipei pentru ambii piloţi.

"Marele Premiu al Braziliei a oferit curse excelente atât pe ploaie, cât şi pe uscat în ultimii ani.

Circuitul de la Interlagos este grozav, cu forţa de apăsare aerodinamică ridicată, dar eficienta aerodinamică este importantă pe liniile drepte. Obiectivul nostru pentru cursă este foarte clar: să ne calificăm cu ambele monoposturi în top 10 şi să ne îmbunătăţim poziţia în clasamentul constructorilor", a declarat Sam Michael, directorul tehnic al echipei Williams.

Britanicii ocupa în prezent locul 7 în clasament şi duc o luptă acerba cu Force India pentru locul 6, de care îi despart numai 3 puncte.

Via | Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru