Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, fără restricţii privind capacitatea circuitului de la Interlagos

de Paul Cosma, Foto: F1
Marti, 17.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Autorităţile din Sao Paulo au anunţat că Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei de la Interlagos va avea loc fără restricţii de audienţă. Totuşi, cursa, programată pentru weekend-ul 5-7 noiembrie, ar putea fi amânată cu o săptămână.

Cu aproape 60.000 de bilete puse în vânzare, cursa de Formula 1 din Sao Paulo ar putea fi primul eveniment sportiv fără limită de capacitate din metropola braziliană, de la începutul pandemiei Covid-19 care a lovit grav țara sud-americană. 

Întoarcerea publicului pe stadioanele de fotbal este permisă din 1 noiembrie, dar niciun meci nu este programat înainte de 7 noiembrie, data cursei de la Interlagos. Anul trecut, MP al Braziliei a fost anulat din cauza pandemiei. 

"Toate punctele de acces vor fi controlate şi, dincolo de asta, avem vaccinare. Ritmul este rapid şi o mare parte a publicului va fi vaccinat cu două doze”, a declarat Jean Gorinchteyn, responsabil cu probleme legate de sănătate în statul Sao Paulo, într-o conferinţă de presă. 

Accesul pe circuit va fi condiţionat de prezentarea unui test negativ pentru Covid-19 nu mai vechi de 48 de ore, iar purtarea unei măşti va fi obligatorie. 

Autorităţile vor cere administratorilor F1 să studieze posibilitatea amânării cursei cu o săptămână, pentru a-l face să coincidă cu week-end-ul prelungit din 12-15 noiembrie, când este o sărbătoare în Brazilia. 

Via news.ro

Comentarii (1)

  • Neutru
    Optimism sau speranță nu știu cum să calific anunțul. Se pare că uită unde se află.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru