Berger, favorit sa devina sef al echipei Renault?

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 17.12.2009
Presa franceza sustine ca Gerhard Berger va fi numit sef la Renault F1 Team, dupa ce compania Genii Capital a preluat 75% din actiunile echipei.

La numai o zi dupa ce a preluat controlul financiar al echipei Renault, fondul de investitii Genii Capital este pregatit sa opereze primele schimbari in structura tehnica a echipei.

Astfel, potrivit publicatiei franceze AutoHebdo, noul sef al echipei franceze ar urma sa fie Gerhard Berger, fost pilot de Formula 1 la echipe precum Ferrari si McLaren.

Dupa retragerea din competitie, austriacul in varsta de 50 de ani a cumparat 50% din actiunile Scuderiei Toro Rosso, pe care le-a vandut la finalul anului 2008 conationalului sau Dietrich Mateschitz, patronul concernului Red Bull.

Dupa demisia lui Flavio Briatore cauzata de scandalul Crashgate, Renault l-a nominalizat pe britanicul Bob Bell in functia de sef interimar al echipei, iar la inceputul lunii decembrie a operat o noua modificare a departamentului tehnic, numindu-l in aceasta functie pe James Allison.

Via | AutoHebdo

Taguri: Berger, Renault, zvon

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru