Berger neagă negocierile cu Mercedes

de Daniel Popescu
Joi, 20.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gerhard Berger a negat speculaţiile potrivit cărora negociază preluarea postului de director al departamentului de motorsport al Mercedes.

Presa internaţională a relatat în această săptămână că unul dintre potenţialii înlocuitori ai lui Norbert Haug în fruntea departamentului de motorsport la Mercedes este Gerhard Berger, care în prezent ocupă poziţia de şef al comisiei de monoposturi din cadrul FIA.

Austriacul a infirmat însă speculaţiile şi susţine că nu a discutat cu nimeni de la Mercedes despre o astfel de oportunitate. "Cu siguranţă nu, nu au fost niciun fel de discuţii", a declarat el pentru publicaţia Autosport.

Urmareste Automarket
O altă speculaţie este că Mercedes va împărţi postul lui Haug în două, o persoană urmând să se ocupe de Campionatul German de Turisme, în timp ce alta va prelua controlul asupra diviziei de Formula 1.

Haug afirmă însă că nu ştie nimic despre planurile pe care le iau în considerare foştii săi angajatori.

"Nu ştiu nimic despre asta. Nu sunt în măsură să judec asta, iar decizia va aparţine consiliului de conducere", a explicat el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru