Berger: "Nu am primit nicio oferta de la Renault"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.12.2009
Gerhard Berger a negat zvonurile potrivit carora ar urrma sa devina seful echipei Renault dupa preluarea acesteia de compania Genii Capital.

Publicatia franceza AutoHebdo a relatat joi ca Renault este foarte aproape de a-l convinge pe fostul pilot Gerhard Berger sa preia conducerea echipei franceze.

Miscarea urma sa reprezinte una dintre modificarile operate de noul proprietar Genii Capital dupa preluarea a 75% din actiuni, insa informatiile au fost dezmintite de austriacul care anterior a pilotat pentru Ferrari si McLaren.

"Singurul lucru pe care il stiu este ca Gerard Lopez (n.r - CEO-ul Genii Capital) a preluat Renault. Nu stiu nimic despre nicio oferta. In acest moment nu exista discutii", a explicat el pentru publicatia germana Auto Motor und Sport.

Berger a mai fost implicat in managementul unei echipe de Formula 1 intre 2006 si 2008, cand a detinut 50% din actiunile Scuderiei Toro Rosso.

Via | Motorsport

Taguri: Berger, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru