Bianchi, incantat de debutul la Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.12.2009
Jules Bianchi a fost incatat de modul in care au decurs cele doua zile de teste de la Jerez alaturi de Scuderia Ferrari.

Proaspat incoronat drept campion al competiei Formula 3 Euroseries, Jules Bianchi a semnat miercuri un contract pe termen lung cu Scuderia Ferrari, iar in aceasta saptamana a pilotat pentru prima oara un monopost de Formula 1.

Considerat drept un viitor talent in sporturile cu motor, francezul in varsta de numai 20 de ani a fost foarte fericit la finalul celor doua zile de teste la volanul monopostului F60.

Clasat doar pe locul 9 in clasamentul zilei de miercuri, Bianchi spune ca timpul sau a fost afectat de cantitatea de combustibil pe care a utilizat-o. "Am pilotat cu foarte mult combustibil, asa ca nu am fost rapid. Dar aceasta a fost treaba mea, pentru ca echipa a vrut sa concurez asa in perspectiva sezonului urmator. Cred ca am facut o treaba buna, pentru ca am parcurs 113 tururi fara greseli sau probleme. Asta este foarte bine si sunt foarte fericit. Cel mai important lucru a fost sa invat sa pilotez un monopost de F1, pentru ca este o diferenta foarte mare intre F1 si F3 si chiar fata de GP2", a declarat francezul reporterilor prezenti pe circuitul de la Jerez.

In ultima zi de teste de la Jerez, Ferrari ii va evalua pe primii trei piloti din competitia Formula 3 Italia, Daniel Zampieri, Marco Zipoli si Pablo Sanchez.

Via | Autosport

Taguri: Bianchi, Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru