Bild: Mercedes ii ofera 7 milioane de euro lui Schumacher

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.12.2009
Mercedes i-a facut o oferta de 7 milioane de euro lui Michael Schumacher pentru sezonul 2010, potrivit unor informatii aparute in publicatia Bild.

Speculatiile legate de revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1 continua in presa internationala, ultima informatie venind din partea publicatiei germane Bild.

Sursa citata sustine ca Schumacher a primit o oferta de 7 milioane de euro pentru a concura in sezonul 2010 pentru Mercedes GP, insa un purtator de cuvant al constructorului german a evitat sa comenteze informatia. "Atat timp cat compozitia liniei noastre de piloti nu este definitivata, cu siguranta vor exista zvonuri", a declarat un purtator de cuvant al Mecedes pentru agentia de presa SID.

Schumacher a mai avut o tentativa de a reveni in Formula 1 in luna august a acestui an, insa problemele fizice la gat l-au impiedicat sa-l inlocuiasca pe Felipe Massa la Scuderia Ferrari. Germanul este in prezent consultantul diviziei de masini de strada a celor de la Ferrari, insa nu este cert daca septuplul campion mondial a semnat prelungirea contractului pana in 2012.

Mercedes spera sa anunte numelui coechipierului lui Nico Rosberg pana la Craciun, insa confirmarea va veni cel mai probabil in prima parte a anului viitor.

Via | AFP

Comentarii (3)

  • :))
    7 milioane...la ferrari lua 3 pe cursa...dak venea anu asta in locu lu massa
    1 0
  • In tinerete
    La inceputul anilor '90 despre Schumi se zicea ca era pilot Mercedes. Poate s-or reface unele legaturi.
    1 0
  • .
    Schumi in 90 a mers cu Sauber-Mercedes echipa de Le Mans 24h parca a testat masina Sauber c9 numai stiu exact, trebuia sa debuteze ptr Sauberin F1 dar a sarit Jordan cu masina :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru