BMW va depune plangere in privinta diffuser-ului

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.03.2009
Mario Theissen a anuntat ca BMW-Sauber va depune o plangere impotriva deffuser-ului utulizat de Brawn GP, Toyota si Wiliams.
BMW va depune plangere in privinta diffuser-ului

Oficialul BMW-Sauber nu a acuzat echipele mentionate ca incalca regulamentul, ci solicita doar clarificarea regulilor. In plus, Theissen a sugerat ca echipa sa dezvolta un sistem similar pentru diffuser, in caz ca acesta se va dovedi legal.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • asta chiar e tare
    De vreo doua ore a fost inaintat un protest oficial din partea a 3 echipe impotriva altor 3 in privinta diffuser-ului. Informatia a aparut pe binecunoscutul site autosport.com la 8:09 GMT, adica destul de demult. Aflam de acolo ca reprezentanti ai echipelor reclamate au fost deja invitati pentru explicatii.
    Iar noi aici inca ne gandim ca unii intentioneaza sau mai stiu eu ce. Pentru un site cu pretentii cum inteleg eu ca este automarket evenimentul asta oficial si foarte important cred ca era mult prioritar fata de sperantele lui Webber de ieri sau pingpong-ul lui Hamilton cu McLaren. Parerea mea.
    Scuze pentru interventie, I'm Outta Here!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru