Bourdais: "Am 50% sanse sa raman la Toro Rosso"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 23.12.2008
Sebastien Bourdais crede ca are 50% sanse sa fie pilotul Scuderiei Toro Rosso si in sezonul 2009.

Toro Rosso este singura echipa din Formula 1 care nu si-a anuntat inca linia de piloti pentru sezonul urmator, cu exceptia celor de la Honda Racing.

Team-ul patronat de Dietrich Mateschitz a testat in aceasta iarna 3 candidati, iar cele mai mari sanse le au Sebastien Buemi si Takuma Sato. Chiar si in aceste conditii, Sebastien Bourdais ramane increzator ca isi poate mentine job-ul la STR.

"Pentru mine sunt sanse de 50%, asa ca voi continua sa fac tot ce pot si vom vedea ce se intampla", a precizat francezul.

Bourdais considera ca s-a descurcat bine cu monopostul STR din 2008, desi a admis ca fostul sau coechipier, Sebastian Vettel, s-a acomodat mult mai usor masinii. "Am avut o relatie foarte buna cu Vettel. Lupta a fost foarte echilibrata intre noi pana cand am avut noua masina. El a fost mult mai multumit de stabilitate, in timp ce eu aveam probleme. Spa a fost un punct de referinta, a fost pentru prima oara dupa cursa de la Magny Cours cand am fost multumit de stabilitate, m-am simtit bine in masina si am demonstrat ca pot face o treaba buna".

In cazul in care nu va fi pastrat in cadrul echipei, francezul planuieste sa revina in cursele nord-americane.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru