Brawn absentează de la Barcelona şi este înlocuit de Bob Bell

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.05.2012
Ross Brawn nu va participa la Marele Premiu al Spaniei din cauza unor probleme medicale, iar rolul său va fi preluat de Bob Bell.

Mercedes a anunţat joi că nu va putea miza pe serviciile lui Ross Brawn în Marele Premiu al Spaniei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Şeful echipei germane are unele probleme de sănătate încă de săptămâna trecută, iar medicii i-au recomandat să se odihnească acasă şi să nu facă deplasarea în Spania.

Mercedes nu a menţionat natura problemelor de sănătate pe care le are britanicul, însă CEO-ul Nick Fry este convins că Brawn va fi alături de echipă la Marele Premiu al statului Monaco de la sfârşitul lunii mai. "Ne aşteptăm ca Ross să revină la Monaco", a precizat el.

Din cauza absenţei lui Brawn, atribuţiile de şef ale acestuia vor fi preluate de Bob Bell, care a mai îndeplinit o funcţie similară la Renault în finalul sezonului 2009.

Via | Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru