Brawn, convins că Schumacher va avea rezultate bune în Spania

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 18.05.2011
Ross Brawn este optimist că Michael Schumacher va obţine un rezultat pozitiv în cursa de la Barcelona şi minimalizează declaraţiile făcute de german în Turcia.

La finalul Marelui Premiu al Turciei, Michael Schumacher a admis că nu a fost încântat să piloteze într-o astfel de cursă pe care a terminat-o doar pe locul 12, iar declaraţiile sale au fost interpretate ca o pierdere a plăcerii de a concura în Formula 1.

Totuşi, Ross Brawn, şeful echipei Mercedes GP, este încrezător că septuplul campion mondial va reveni în Spania printr-o prestaţie mult mai bună, deşi admite că acesta trebuie să mai muncească în anumite privinţe pentru a reveni la o formă competitivă.

"Sunt sigur că ultima cursă nu a fost foarte plăcută şi la asta s-a referit. Când ai o astfel de cursă te demoralizezi puţin, indiferent despre ce pilot este vorba. Dar cred că are destul de multă energie şi sunt optimist că în acest weekend va reveni acolo unde vrem. Trebuie doar să analizeze lucrurile care au mers prost. Sunt lucruri mici şi chiar dacă au fost semnificative în Turcia a fost foarte puternic până în calificări, dar apoi a avut câteva probleme.

dacă ar fi fost lent de la început aş fi fost îngrijorat, dar eu nu sunt îngrijorat pentru că este încă foarte rapid", a declarat britanicul.

În plus, Brawn a exclus ipoteza potrivit căreia Schumacher nu mai simte plăcerea de a concura în Formula 1, afirmând că pilotul a fost nerăbdător să afle noutăţile tehnice pe care le pregăteşte Mercedes GP pentru următoarele curse.

"Am avut multe discuţii de natură tehnică şi el a fost curios de ceea ce facem cu maşina şi ce îmbunătăţiri vom aduce, aşa că nu s-a schimbat nimic. Suntem optimişti", a adăugat el.

Via | Autosport

Comentarii (4)

  • salutare
    de la inceputul sezonului tot are rezultate favorabile!!!!!Cand o sa realizeze,ca mai mult se umple de penibil,decat sa aduca a campion.Iarasi e masina de vina???
    8 25
  • Marius
    mad79
    esti un mare DOBITOC!!!!!!! daca chiar crezi asta
    11 4
  • Shumi
    Come on man, it's time to give good results, i like you ;) .
    5 0
  • salutare
    @Marius
    DA,chiar cred asta!!!daca era,oricare alt pilot incepator cu rezultatele sale,era dat afara inca de sezonul trecut!Nu trebuie sa te superi pe mine,ci sa accepti,atat tu cat si ceilalti fani Schumacher,ca vremea lui a apus de mult!!
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru