Brawn, convins că Schumacher va progresa în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 04.01.2011
Ross Brawn crede că Michael Schumacher va înregistra progrese semnificative pe parcursul sezonului 2011.

Michael Schumacher a fost surclasat constant de Nico Rosberg pe parcursul sezonului precedent al Formulei 1 şi nu a reuşit să obţină niciun podium, însă a dat semne de revenire în ultimele curse.

Acesta este motivul pentru care Ross Brawn, şeful echipei Mercedes GP, anticipează că pilotul german se află într-o creştere de formă care se va reflecta şi asupra performanţelor sale din sezonul următor.

Întrebat dacă i-a pregătit un cadou special lui Schumacher cu ocazia faptului că germanul a împlinit luni 42 de ani, Brawn a replicat: "Nu, nu m-am gândit la niciun cadou pentru Schumacher, pentru că ştiu deja ce vrea de la mine: un monopost competitiv. Sunt încă optimist, pentru că performanţele lui Schumacher de la sfârşitul sezonului trecut au fost încurajatoare. Sunt convins că va merge mai bine în acest an".

Schumacher şi-a justificat rezultatele modeste din 2010 prin caracteristicile pneurilor Bridgestone, care nu s-au potrivit nici stilului sau de pilotaj, nici monopostului Mercedes GP.

Speranţele sale se leagă de introducerea pneurilor Pirelli începând de anul viitor, însă Brawn a exclus această ipoteză.

"Este prematur să spunem asta. În testele de la Abu Dhabi nu am detectat diferenţe mari comparativ cu performantele obţinute cu Bridgestone. Însă este clar că, prin schimbarea pneurilor, monoposturile trebuie adaptate. Vom vedea multe schimbări pe parcursul testelor de iarnă", a adăugat el.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru