Brawn, Ferrari si McLaren vin cu modificari la Barcelona

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 28.04.2009
Principalele echipe din F1 se vor alinia la startul MP al Spaniei cu modificari mai mult sau mai putin importante.

Pe langa BMW Sauber, care au anuntat inca de ieri ca se vor alinia la startul MP al Spaniei cu modificari importante la nivel aerodinamic, Brawn GP, Ferrari si McLaren au anuntat ca isi vor imbunatati si ele masinile pentru a creste performantele la Catalunya.

"Nu pot sa spun daca upgrade-ul nostru este la fel de important ca al altora, nu stim asta", spune Nick Fry, directorul executiv al Brawn GP.

Pentru celelalte echipe, modificarile de la Barcelona sunt cruciale in ceea ce priveste desfasurarea ulterioara a sezonului 2009. "Nu sunt unul dintre cei care spun ca nu mai avem sanse dupa doar doua-trei curse de la start", afirma Martin Whitmarsh, boss-ul celor de la McLaren.

Ferrari nu renunta nici ei la cursa pentru titlu, desi echipa italiana a fost la un pas de a stabili un record negativ in istoria participarilor Calutului Cabrat in F1. Kimi Raikkonen a salvat insa onoarea echipei in Bahrain, unde a acumulat trei puncte. "Pentru noi, Barcelona este o cursa esentiala, deoarece masina va suferi modificari importante, insa nu pot sa spun ca Spania e ultima noastra sansa", spune Stefano Domenicali, seful italienilor.

Comentarii (9)

  • Alonso!!!!!!!!
    Fantastic. E de nerecunoscut.
    0 0
  • Alonso!!!!!!!
    Doamne, nu pot sa cred, nu l-am vazut niciodata asa, sper sa-si revina repede.
    0 0
  • Oau Alonso
    Se vede ca lupta pina la ultima suflare
    0 0
  • @alonso
    ei de capu meu cum arata...sper k nu a patit ceva serios...putea sa-i dea o sticla de apa...doamne..
    0 0
  • ....
    Se pare ca Automarket nu prea stie de stirea asta...pacat!
    0 0
  • mircea
    @Snatch
    Automarket se ocupa de Formula 1. Site-uri de medicina, fizioterape si masaj gasiti in alte zone ale internetului.

    :)
    0 0
  • @mircea-admin???!!
    "umorul" tau este cel putin indoielnic.!In asa-zisa calitate pe care o ai trebuia sa spui altceva,asta ti-o spun amical,si doar pentru ca imi plac eufemismele.
    0 0
  • stiri
    Sunt de acord cu diesel08, este o stire legata de cursa, despre eroismul unuia dintre cei mai buni piloti din formula unu. Ar fi putut sa abandoneze dar a facut aproape imposibilul sa termine cursa. Este un exemplu de sacrificiu rar intalnit, care merita sa fie mediatizat, meschinarii se intalnesc la tot pasul.
    0 0
  • @mircea
    multumesc
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru