Feedback

Domenicali

Marti, 16 Aprilie 2013 | Formula 1

Ferrari rămâne precaută înaintea cursei din Bahrain

Stefano Domenicali rămâne precaut în privinţa şanselor la victorie ale Scuderiei Ferrari în Bahrain şi insistă că echipa trebuie să îmbunătăţească rezultatele în calificări.
Joi, 04 Aprilie 2013 | Formula 1

Ferrari crede că va convinge echipele să efectueze teste în timpul sezonului

Stefano Domenicali şi-a exprimat încrederea că Ferrari va convinge restul echipelor să permită efectuarea de teste în timpul sezonului.
Joi, 07 Martie 2013 | Formula 1

Ferrari şi-a stabilit ca obiectiv să termine pe podium în Australia

Stefano Domenicali susţine că un loc pe podium în Australia va demonstra că Ferrari are potenţialul de a lupta pentru titlul mondial.
Miercuri, 27 Februarie 2013 | Formula 1

Ferrari: "Nu vom avea cel mai rapid monopost în Australia"

Stefano Domenicali a exclus varianta ca Ferrari să aibă cel mai rapid monopost în cursa de la Melbourne, acolo unde italianul îşi propune să fie cât mai aproape de rivali.
Vineri, 01 Februarie 2013 | Formula 1

Obiectivul Ferrari: Un monopost la fel de puternic ca cele ale rivalilor

Ferrari rămâne precaută în privinţa rezultatelor pe care vrea să le obţină în acest an şi afirma că principalul obiectiv este să aibă un monopost la fel de competitiv ca cele ale rivalilor.
Luni, 31 Decembrie 2012 | Formula 1

VIDEO: Petrecerea de final de an a Scuderiei Ferrari

Cu ocazia finalului de an, Ferrari a organizat o petrecere pentru toţi angajaţii la care au participat inclusiv Fernando Alonso şi Felipe Massa.
Joi, 27 Decembrie 2012 | Formula 1

Ferrari va dezvolta monopostul din 2013 exclusiv la Koln

Ferrari a dezvăluit că va dezvolta monopostul pentru sezonul 2013 numai la fabrica Toyota de la Koln, după ce facilităţile de la Maranello nu au dat rezultate optime în acest an.
Vineri, 21 Decembrie 2012 | Formula 1

Ferrari stabileşte două echipe de design pentru următoarele două monoposturi

Ferrari a decis să numească şefi separaţi pentru proiectele monoposturilor din 2013 şi 2014, ca urmare a schimbării radicale a regulamentului tehnic.
Marti, 18 Decembrie 2012 | Formula 1

Domenicali: "Alonso va fi capabil să revină după înfrângere"

Stefano Domenicali este convins că Fernando Alonso va fi apt să revină în lupta pentru titlul mondial anul viitor, în ciuda dezamăgirii suferite în 2012.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Formula 1

Ferrari: "Alonso merita să fie campion"

Stefano Domenicali susţine că Fernando Alonso merita să devină campion mondial în acest sezon şi că spaniolul a concurat practic în numai 18 curse după abandonurile din Belgia şi Japonia.
Joi, 22 Noiembrie 2012 | Formula 1

Ferrari: "Calificările, cruciale pentru şansele lui Alonso la titlul mondial"

Stefano Domenicali a recunoscut încă o dată că Fernando Alonso are nevoie de o clasare cât mai bună pe grila de start de la Interlagos pentru a câştiga titlul mondial.
Luni, 19 Noiembrie 2012 | Formula 1

Ferrari: "Puteam simula o defecţiune pentru Massa, dar am vrut să spunem adevărul"

Ferrari susţine că a preferat să spună adevărul în privinţa strategiei prin care l-a retrogradat pe Felipe Massa pe grila de start de la Austin, deşi putea inventa un motiv pentru o defecţiune tehnică.
Marti, 30 Octombrie 2012 | Formula 1

Tensiuni la Ferrari: Alonso, furios din cauza comentariilor negative ale directorului tehnic

Fernando Alonso şi-a pierdut cumpătul după ce directorul tehnic al Scuderiei a sugerat că spaniolul nu a pilotat "perfect" în calificările din India şi a vrut să trimită un mesaj dur pe Twitter.
Luni, 22 Octombrie 2012 | Formula 1

Ferrari: "Avem nevoie de două zecimi pentru a câştiga titlul"

Ferrari consideră că are nevoie de un spor de numai două zecimi de secundă pe tur pentru a-l transforma pe Fernando Alonso în cel mai tânăr triplu campion mondial din istorie.
Joi, 18 Octombrie 2012 | Formula 1

Presă: Massa a concurat în Coreea cu o nouă evacuare, urmează DDRS

Ferrari a utilizat în cursa din Coreea de Sud un nou sistem de evacuare pe monopostul lui Felipe Massa, iar echipa pregăteşte propria versiune pentru sistemul DDRS, potrivit presei spaniole.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | Formula 1

Massa: "Nu mă văd pilotând un monopost cu alt motor decât Ferrari"

Felipe Massa este entuziasmat că va concura pentru Ferrari şi anul viitor şi afirmă că nu şi-ar fi imaginat că va pilota un monopost dotat cu alt motor decât cel al Scuderiei.
Marti, 09 Octombrie 2012 | Formula 1

Domenicali îl contrazice pe Alonso: "Nu este adevărat că nu am dezvoltat monopostul!"

Stefano Domenicali susţine că declaraţiile lui Fernando Alonso cu privire la faptul că Ferrari nu a adus niciun update pentru monopostul F2012 în ultimele şase curse nu sunt conforme cu realitatea.
Vineri, 05 Octombrie 2012 | Formula 1

Ferrari se teme că nu-i poate oferi un monopost competitiv lui Alonso

Stefano Domenicali a admis că Fernando Alonso ar putea pierde titlul mondial din cauza problemelor pe care Ferrari le are cu tunelul de vânt.
Marti, 25 Septembrie 2012 | Formula 1

Ferrari: "Nu există termen limită pentru decizia în cazul lui Massa"

Stefano Domenicali susţine că Ferrari nu are niciun termen limită pentru decizia cu privire la viitorul lui Felipe Massa, în mijlocul speculaţiilor că brazilianul va fi confirmat pentru sezonul următor.
Luni, 24 Septembrie 2012 | Formula 1

Ferrari admite că are nevoie de un upgrade major

Stefano Domenicali a admis că Ferrari nu se poate baza pe defecţiunile tehnice ale rivalilor şi că are nevoie de un update semnificativ pentru ca Fernando Alonso să câştige titlul mondial.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru