Ferrari: "Nu vom avea cel mai rapid monopost în Australia"

de Daniel Popescu
Miercuri, 27.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Stefano Domenicali a exclus varianta ca Ferrari să aibă cel mai rapid monopost în cursa de la Melbourne, acolo unde italianul îşi propune să fie cât mai aproape de rivali.

Ferrari este încrezătoare că va avea un start de sezon semnificativ mai bun decât anul trecut, când monopostul F2012 a fost dificil de manvrat în primele Mari Premii.

Fernando Alonso şi Felipe Massa sunt optimişti în privinţa performanţelor, însă şeful Stefano Domenicali a avertizat că nu se aşteaptă ca Ferrari să beneficieze de cel mai rapid monopost de pe grila de start.

Urmareste Automarket
În plus, el afirmă că nu este interesat în mod deosebit de rezultatul cursei de la Melbourne, cel mai important lucru fiind să poată lupta de la egal al egal cu celelalte echipe de top.

"Obiectivul este să fim aproape de monoposturile din frunte.

Aş fi foarte surprins dacă F138 ar fi cel mai rapid monopost la prima cursă. Dar dacă suntem cu toţii în câteva zecimi de secundă, atunci sezonul va fi lung şi orice va fi posibil. În Australia nu este finalul campionatului, este doar începutul. Trebuie să fim atenţi", a declarat italianul pentru agenţia de presă Reuters.

Via GMM

Comentarii (5)

  • Off topic: Pe cand incepe F1Champ, ca mai sunt doua saptamani si incepe campionatul...?
    5 13
  • ca de obicei Domenicali debiteaza numai prostii, daca spune ca nu va fi un monopost rapid cu siguranta va fi, anul trecut spunea ca este rapid dar toata lumea stia ca doar norocul la adus pe alonso in lupta pentru titlu, joaca un fel de alba neagra, ferrari va mai castiga campionate cand se va mai naste un jean todt in tandem cu brawn, cam atat.
    20 25
  • frustratii voteaza din umbra... spor la vot, adevarul doare!
    13 17
  • @ferrari-ff
    Taica, comentariul tau e de om frustrat!
    9 0
  • mirel_f1
    Cred ca ferrari iar va incepe sezonul prost,la fel ca si anul trecut sper sa ma insel si sa franga aripile red bull
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru