VIDEO: Petrecerea de final de an a Scuderiei Ferrari

de Daniel Popescu
Luni, 31.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia finalului de an, Ferrari a organizat o petrecere pentru toţi angajaţii la care au participat inclusiv Fernando Alonso şi Felipe Massa.

Conform tradiţiei, Ferrari a organizat la Maranello o petrecere de final de an la care au fost invitaţi toţi angajaţii Scuderiei. Gazda evenimentului a fost preşedintele Luca di Montezemolo, căruia i s-a alăturat şi şeful Stefano Domenicali.

De la petrecere nu puteau lipsi cei doi piloţi ai echipei, Fernando Alonso şi Felipe Massa, care au oferit şi câteva declaraţii cu privire la parcursul echipei din acest an şi la obiectivele pentru sezonul 2013.

Comentarii (6)

  • Catalin
    La petreceri sunt primii , la fabricarea unui monopost care sa nu ii dea batai de cap lui Alonso, chiulesc , oricum sper din tot sufletul sa castige in 2013 . Forta SCUDERIA forta FERRARI
    26 9
  • Ehhheii
    Ce inseamna o echipa cu traditie ! Ce inseamna sa fii latin !
    Felicitari Ferrari pentru un an bun, mai bun decit 2011 si sper mai slab decit 2013 ! Anul viitor vrem ambele titluri. Mi-e dor de o clasare pe grila de start pe locurile 1,2 a calutului cabrat si mai ales la sfarsitul unei curse.
    La multi ani tuturor romanilor uriunde v-ati afla !
    21 5
  • no-name
    Al treilea an in care Alonso este al doilea (daca imi amintesc bine). Ma intreb ce se intampla.
    4 4
  • NOUL AN 2013 CU MULTA SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIRI TUTUROR IUBITORILOR DE F1! CURSE SPECTACULOASE SI ATRACTIVE!! LA MULTI ANI!
    10 0
  • Nu iti amintesti bine. Alonso in sezonul 2011 a terminat pe locul 4 la piloti iar Ferrari pe locul 3. In 2012 Alonso locul 2 Ferrari locul 2.
    Ce urmeaza in 2013 ?
    3 5
  • no-name
    pablo256r Asa e am gresit dar nu neaparat pentru ca a fost pe locul 4 in 2011. Eu stiam ca a terminat pe 2 in 2007 dar a terminat pe 3 la egalitate de puncte cu cel de pe 2 (Hamilton 109 puncte)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru