Ferrari rămâne precaută înaintea cursei din Bahrain

de Daniel Popescu
Marti, 16.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Stefano Domenicali rămâne precaut în privinţa şanselor la victorie ale Scuderiei Ferrari în Bahrain şi insistă că echipa trebuie să îmbunătăţească rezultatele în calificări.

Esential 73 de puncte a obtinut Ferrari in primele trei curse, cu numai cinci mai putine decat Red Bull
3 este locul ocupat de Fernando Alonso in clasamentul general, la noua puncte in spatele liderului Sebastian Vettel
5 este pozitia pe care se afla Felipe Massa in clasamentul general dupa primele trei curse
Ferrari a obţinut duminică la Shanghai prima victorie în Formula 1 după o pauză de aproximativ nouă luni, însă şeful Stefano Domenicali preferă să rămână precaut înaintea cursei din Bahrain de la sfârşitul acestei săptămâni.

Italianul afirmă că echipa trebuie să îmbunătăţească performanţele monopostului F138 pe un tur de circuit pentru a putea spera la rezultate bune.

"F138 a produs o performanţă bună, dar nu ne vom lăsa duşi de val. Este doar o cursă, o victorie într-un sezon foarte lung.

În calificări nu suntem încă la nivelul la care vrem să fim, dar este dificil să judecăm nivelul competitorilor noştri pentru că nu am văzut nicio echipă care să domine în cele trei curse de până acum. Cu siguranţă unii rivali sunt foarte puternici şi obiectivul este să-i egalăm foarte curând", a declarat italianul în cadrul unui preview pentru Marele Premiu al statului Bahrain.

Domenicali este mulţumit şi de performanţele obţinute în acest debut de sezon de Felipe Massa şi crede că acest lucru este esenţial pentru ca echipa să câştige titlul mondial al constructorilor.

"Dacă vrem să ne atingem obiectivele ambiţioase pe parcursul acestui sezon trebuie ca piloţii să aibă rezultate bune, iar faptul că amândoi sunt în top 5 în clasamentul general după trei curse este important, dar depinde de noi să le oferim un monopost bun. Aşa că trebuie să ne asigurăm că suntem bine pregătiţi şi să continuăm în Bahrain ceea ce am început la Shanghai", a mai precizat el.

Via Ferrari

Comentarii (6)

  • F138 este un monopost foarte bun, capabil sa castige in bahrain asa cum este capabil sa castige pe orice circuit de F1.
    41 8
  • Ferrari
    F138-frumos si performant
    32 6
  • Pachetul Alonso+Ferrari au gestionat surprinzator de bine pneurile in cursa din China. Uitati-va la monopostul lui Alonso in "pitlane" dupa ce l-a parcat pentru premierea pilotilor. Pneurile alea aratau foarte bine cu toate ca a mai si strins resturi de cauciuc de pe cicuit.
    Ceva se intimpla la Ferrari. ceva in bine. Sper sa continue, sint pe drumul bun.
    38 9
  • mirel_f1
    Eu cred ca Ferrari si Alonso sunt pe drumul cel bun,monopostul f138 a progresat mult e rapid a dovedito in cursa din China chat in privinta lui Alonso nu am cuvinte caracterul de invingator spune totul
    25 5
  • ma plictisec... nu-s noutati..
    7 5
  • hai pana nu se inchide locul de pupat dorsal alonso. Castiga si el dupa muuult timp (timp in care altii au tot castigat) si concluzia e ca numai el este el magnifico, nu se putea "mai perfect de atat"
    3 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru