Ferrari: "Nu există termen limită pentru decizia în cazul lui Massa"

de Daniel Popescu
Marti, 25.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Stefano Domenicali susţine că Ferrari nu are niciun termen limită pentru decizia cu privire la viitorul lui Felipe Massa, în mijlocul speculaţiilor că brazilianul va fi confirmat pentru sezonul următor.

Publicaţia elveţiană Blick a relatat în ediţia de marţi că Felipe Massa a reuşit să-i convingă pe oficialii Ferrari să-i prelungească contractul pentru sezonul 2013, în timp ce germanii de la Auto Motor und Sport afirmă că o decizie finală va fi luată în cursul zilei de astăzi.

În schimb, şeful Stefano Domenicali susţine că Ferrari nu a luat încă nicio decizie şi că nu exista niciun termen limită pentru anunţarea coechipierului lui Fernando Alonso pentru sezonul următor.

"Nu ştiu (n.r. - când vom anunţa), vă las cu acest semn de întrebare. Aşa cum ştiţi, nu există nicio limită în regulament. Pentru noi, acesta este lucrul fundamental: la fel ca în cazul fotbaliştilor, managementul piloţilor se face intern. Nu este important să comunicăm cu exteriorul. Aşa că vă vom comunica imediat ce avem ceva de spus, nu înainte", a precizat italianul.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru