Ferrari admite că are nevoie de un upgrade major

de Daniel Popescu
Luni, 24.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Stefano Domenicali a admis că Ferrari nu se poate baza pe defecţiunile tehnice ale rivalilor şi că are nevoie de un update semnificativ pentru ca Fernando Alonso să câştige titlul mondial.

Fernando Alonso păstrează un avans de 29 de puncte în fruntea clasamentului general chiar şi după prestaţia mai puţin entuziasmantă de duminică, când a terminat pe locul trei Marele Premiu al statului Singapore.

Misiunea spaniolului a fost uşurată semnificativ de numeroasele abandonuri suferite în ultima perioadă de Lewis Hamilton sau Sebastian Vettel, însă şeful Stefano Domenicali a admis că Ferrari nu se poate baza la nesfârşit pe aceasta premisă. Prin urmare, italiienii anunţă noi îmbunatăţiri pentru ultimele şase curse ale sezonului.

Urmareste Automarket
"Mai sunt şase curse până la finalul sezonului şi este clar că avem nevoie să facem un pas înainte în termeni de performanţă, pentru că nu ne putem baza doar pe ghinioanele celorlalţi.Trebuie să îmbunătăţim foarte mult monopostul pentru circuitele care necesită forţă de apăsare aerodinamică maximă.
Cu toate acestea, nu trebuie să reacţionăm pripit, pentru că este mai bine să aducem câteva update-uri care funcţionează decât să aducem prea multe. Aceasta este zona în care trebuie să îmbunătăţim şi va fi una dintre priorităţile noastre în zilele următoare"
, a declarat el.

Pe de altă parte, Domenicali a evidenţiat o altă prioritate a echipei, considerând că fiabilitatea este la fel de importantă pentru ca Alonso să cucerească titlul, în special într-un sezon atât de echilibrat.

"Fiabilitatea este întotdeauna prioritatea numărul unu. Cu cât campionatul avansează mai mult, cu atât este mai mare preţul pe care îl plăteşti pentru cea mai mică eroare", a mai declarat el.

Via SkySports

Comentarii (8)

  • GrosJan
    oook, admite ca au nevoie de un update major. Huh, au facut primul pas. Pasul doi este sa faca update-ul. Este vb de o "componenta" dintre volan si motor, la care facea uneori referire, ironic, Enzo Ferrari. Celelalte echipe de top stau mai bine la acest capitol pe cel putin unul din monoposturi.
    21 33
  • GrosJan
    are
    18 22
  • GrosJan
    "Stefano Domenicali a admis că Ferrari nu se poate baza pe defecţiunile tehnice ale rivalilor"

    ba se poate. Ca dovada, chiar asta se intampla.
    27 21
  • ia o pastila de xanax baiatule ca poate te ajuta.poate ne ajuta si pe noi sa nu te mai vedem pe aici ca esti stresant rau cu atatea comentarii deplasate.
    10 1
  • mobius
    Domenicali face niste declaratii care dupa parerea mea il descalifica. Daca este asa dupa cum spune, inseamna ca Ferrari si implicit el, stiau ce trebuie facut si nu au facut, iar el in calitate de sef al echipei ar trebui sa-si dea demisia. Inca o data omul acesta ma dezamageste si nu stiu dece echipa nu ia masuri.
    30 2
  • Kamrocgos
    @mobius, n-as spune ca declaratia il descalifica. Au incercat niste update-uri la Singapore si nu au dat roade, asta nu inseamna ca echipa (si implicit el, dupa cum ai zis) nu a muncit in ultimele luni, stiind ca au nevoie de progrese tehnice in fata rivalilor. Acestea fiind zise, sunt de acord ca nu e cel mai stralucit sef de echipa si ca poate ar fi fost mai bine sa fi plecat de acolo pana acum.
    9 20
  • Cu o masina apropiata de valoarea sa Alonso castiga la pas campionatul.Dar e mai palpitant asa, mai respira si haterii alonso.Atentie la portia de red bull, sa nu se opreasca vreun organ;)..Pana atunci, sa crapati de ciuda!!
    13 1
  • mai asteptati baieti....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru