Massa: "Nu mă văd pilotând un monopost cu alt motor decât Ferrari"

de Daniel Popescu
Miercuri, 17.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa este entuziasmat că va concura pentru Ferrari şi anul viitor şi afirmă că nu şi-ar fi imaginat că va pilota un monopost dotat cu alt motor decât cel al Scuderiei.

Voi face tot posibilul să ajut Scuderia să-şi îndeplinească obiectivele pe care şi le stabileşte pentru fiecare an.

Felipe Massa
Pilot Ferrari
Ferrari a confirmat marţi seară că Felipe Massa va rămâne coechipierul lui Fernando Alonso şi în sezonul 2013, punând astfel capăt speculaţiilor din prima jumătate a sezonului care indicau renunţarea la serviciile sale.

Brazilianul este entuziasmat de semnarea noului contract şi afirmă că nu şi-ar fi imaginat că va concura pentru o echipă care nu dispune de motoare Ferrari.

"Sunt extrem de fericit pentru această înţelegere. Ferrari este familia mea din punct de vedere sportiv şi întotdeauna am concurat în Formula 1 cu motoare construite la Maranello. Nu mă văd la volanul unui monopost cu alte motoare."

"În primul rând vreau să le mulţumesc preşedintelui Luca di Montezemolo şi lui Stefano Domenicali, care mi-au acordat încredere şi care m-au sprijinit întotdeauna, chiar şi în cele mai dificile momente.

Amândoi, echipa şi fiecare fan pot fi siguri că voi face tot posibilul să ajut Scuderia să-şi îndeplinească obiectivele pe care şi le stabileşte pentru fiecare an", a declarat el.

Suntem siguri de valoarea lui Massa şi că va fi capabil să răsplătească încrederea acordată

Stefano Domenicali
Sef de echipa Ferrari
La rândul său, şeful Stefano Domenicali a admis că Massa şi-a câştigat noul contract în urma rezultatelor foarte bune din Japonia şi Coreea de Sud, curse în care a obţinut un podium şi un loc patru. Discursul italianului a fost însă aproape identic cu cel al pilotului brazilian.

"Suntem mulţumiţi să prelungim relaţia cu Massa pentru încă un an. Face parte din familia noastră de peste 10 ani şi a demonstrat, în special în această ultimă parte a sezonului, că este din nou competitiv la cel mai înalt nivel, aşa cum este de aşteptat din partea oricărui pilot Ferrari. Întotdeauna l-am sprijinit pe Felipe, chiar şi în cele mai dificile momente ale carierei sale, şi suntem siguri de valoarea lui şi că va fi capabil să răsplătească încrederea acordată", a explicat el.

Via Ferrari

Comentarii (4)

  • ciuruitu
    bravoooo Felipe!!!!
    ai insa mare grija cu viteza;
    13 4
  • sa speram ca o sa continui tot anul viitor cum ai facut in ultimele 2 curse. se vede clar ca vettel este no1 la red bull, dar se vede si mai clar ca webber este tot timpul sus si acest lucru se vede prin locul pe care echipa il ocupa in clasamentul constructorilor.
    11 2
  • la suaber tot motor ferrari avea si cred ca acolo ar fi fost nr 1, dar la anul sigur o sa regrete aceasta decizie de a ramane la ferrari
    5 10
  • marian0904
    Oare cu cat i-or fi scazut salariul?
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru